Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Καβάλας

 Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Καβάλας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στις 10 Απριλίου  ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 17 μ. μ. προσήλθαν  τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας

στην   Τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε  στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελ. Βιοτεχνών Ν. Καβάλας . με θέματα :

  • Διοικητικός Απολογισμός από τις 1/1/2018 έως 31/12/2018 έγκριση αυτού και απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε ευθύνη    Τοποθετήσεις επί του Διοικ. Απολογισμού.
  • Ταμειακός απολογισμός και ισολογισμός από τις 1/1/2018 έως 31/12/2018 και έγκριση αυτού Τοποθετήσεις επί του Ταμειακού Απολογισμού.
  • Έκθεση  Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Προϋπολογισμός έτους 2019 και έγκριση αυτού .
  • Ενημέρωση ενεργειών  της ΠΟΣΕΗ για κλαδικά θέματα.
  • Προτάσεις, Ανακοινώσεις Τοποθετήσεις

Μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας έγινε η Γενική συνέλευση του Σωματείου.

Ο Διοικητικός απολογισμός μεγάλος. Θέματα πολλά αφού συνεχίζουμε να περνάμε μια χρονιά ύφεσης.  Τονίστηκε από τα μέλη του Δ.Σ. ότι το  βάρος που έχεις όταν βρίσκεσαι στη Διοίκηση . Αναλαμβάνεις   και  την  ευθύνη  επίλυσης   των  πολλών συσσωρευμένων  προβλημάτων  που αντιμετωπίζουμε σαν μικρές επιχειρήσεις ,  υποχρεωμένοι  να  λύσουμε    προβλήματα  που δεν  είναι στην άμεση  αρμοδιότητα  μας ,  κάτι   που  αυτονόητα   θα  έπρεπε  να είχε  κάνει  το κράτος  .  Νομοί υπάρχουν   αλλά ως συνήθως  δεν εποπτεύονται ,  και για  τον λόγο  αυτό δεν  εφαρμόζονται. Όπως γίνεται με την λαθραία εργασία. Μετά από διαλογική συζήτηση πάρθηκαν αποφάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν τον κλάδο στην Περιφέρεια Καβάλας αλλά και στο νησί της Θάσου

Επίσης έγινε αναφορά στις δραστηριότητες του Σωματείου την χρονιά που πέρασε. Έγιναν πολλά  σεμινάρια αλλά και εκπαιδευτικές εκδρομές για τα μέλη. Ένα σωματείο που δεν σταμάτησε ποτέ να εκπαιδεύει και να ενημερώνει   τα μέλη του , ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς , έτσι ώστε να είναι έτοιμα στις απαιτήσεις των καιρών απέναντι στους πολίτες μας. Στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσει η Διοικηση τις δραστηριότητες της και το 2019, με συμμαχο πάντα τα μέλη του ΣΕΗ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης