• 26 Απριλίου 2024,

Για άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες πέσανε έξω !

 Για άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες πέσανε έξω !

Για άλλη μια φορά οι ξερόλες της δημοσιογραφίας και οι  γνωστές Κασσάνδρες πέσανε έξω όσο αφορά την ομιλία του Πούτιν με αφορμή τις εκδηλώσεις του εορτασμού της απελευθέρωσης της  χώρας του από τους Ναζί.

Και επειδή ο Ρώσος πρόεδρος δεν είπε αυτά που περιμένανε ότι θα πει το ρίξανε στις εκτιμήσεις για την κατάσταση της υγείας του που αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι καλή.

Όχι έχει πάρκινσον και για αυτό το αριστερό του χέρι κρατούσε το δεξί όχι κρύωνε και για αυτό είχε ρίξει μια κουβέρτα στα πόδια του.

Και τι δεν είπαν.

Είναι σίγουρα λάθος η απόφαση του Πούτιν να λύσει με πόλεμο τις διαφορές που έχει με την Ουκρανία.

Είναι άκρως εγωιστικό ότι ακόμα και σήμερα και παρά το γεγονός ότι έχει απέναντι του όλο τον πλανήτη δεν κάνει πίσω και επιμένει να αναζητά λύση στο πρόβλημα του με πολεμικές επιχειρήσεις.

Θα ισοπεδώσει μία ολόκληρη χώρα και τον πόλεμο αυτό δεν θα τον κερδίσει.

Απλά το μόνο που θα καταφέρει  θα είναι να προσαρτήσει τις περιοχές που θέλει και για αυτό το τελευταίο διάστημα έχουν επικεντρωθεί οι επιχειρήσεις του σε αυτές  μόνο τις περιοχές.

Είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα ψάχνει να βρει την ιδανική αφορμή για να τερματίσει αυτό τον πόλεμο χωρίς όμως να φανεί ότι έχει χάσει.

Όσο αφορά τις γνωστές Κασσάνδρες καλό θα ήταν να πάρουν και κάνα ρεπό γιατί τελευταία πέφτουν συνεχώς έξω στις προβλέψεις τους.

Ο  κόσμος μπορεί να κρίνει και χωρίς τις δικές τους προφητείες.

 

Αν το καλοσκεφθείτε για τον Μητσοτάκη στην παρούσα φάση δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη στον κρατικό κορβανά και να επιδοτήσει τους φουσκωμένους  λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος αφού πριν από αυτό οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες θα κληθούν να δώσουν πολλές μάχες στο πεδίο της ΑΑΔΕ .

Φαντάζεστε μετά τον ΕΝΦΙΑ που έχει ήδη αναρτηθεί , τον φόρο εισφοράς και την επιστρεπτέα προκαταβολή που θα πρέπει οι  επιχειρήσεις να αρχίσουν σιγά – σιγά  να επιστρέφουν να είχε να πληρώσει και τους τετραπλάσιους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ;

Δεν θα προλάβαινε να βγάλει ούτε  το καλοκαίρι ο Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση θα έπεφτε …

Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση και αυτό το γνωρίζει καλά ο Μητσοτάκης που πράγματι θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώνεται τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.

Για αυτό και το πρόγραμμα που εξήγγειλε για τους φουσκωμένους λογαριασμούς θα έχει ισχύ μέχρι τις εκλογές.

Μετά αν δεν αλλάξει κάτι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο  θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας.

Η κυβέρνηση ανακουφίζει και η αντιπολίτευση υπόσχεται ότι μπορεί.

Σε αυτή την φάση είμαστε γιατί πολύ απλά έχουμε μπει σε προεκλογική τροχιά.

 

Σε ηλικία 92 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Γκουσγκούνης που έμεινε γνωστός για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Έχουν μεγαλώσει με τις ταινίες του Γκουσγκούνη και έχουν γελάσει με τις ατάκες του γενιές και γενιές.

 

Μήπως ο Αλέξης ο Κούγιας  βρήκε τον μάστορα του  στο πρόσωπο του 52χρονου  παλαβιάρη της Μονεβασιάς  που στα καλά καθούμενα σκότωσε δύο ανθρώπους  ;

Πήγε να μιλήσει μαζί του αφού του ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του και παραλίγο να γίνει συγκρατούμενος του !!!

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ο Κούγιας θα πρέπει να «σφίχτηκε» την ώρα που προσπάθησε ο τύπος να τον κλείσει στο κρατητήριο μαζί του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης