• 8 Μαΐου 2024,

Για άλλους δύο μήνες κλειστός ο κόμβος  «Άσπρα Χώματα»

 Για άλλους δύο μήνες κλειστός ο κόμβος  «Άσπρα Χώματα»

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας κ. Γιάννης Καραμανλής υπέγραψε χθες απόφαση με την οποία παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στον κόμβο της Εγνατίας Οδού «Άσπρα Χώματα» (νέο λιμάνι).

Η απόφαση αναφέρει: Παρατείνουμε την ισχύ της απόφασης από 21 Ιουνίου 2019 η οποία αφορά τη λήψη περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων της Εγνατίας Οδού για το χρονικό διάστημα έως 20 Δεκέμβρη 2019 με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών που γίνονται στο σημείο σε δύο φάσεις ως ακολούθως: Α’ Φάση.

Στη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων α) στην έξοδο της Εγνατίας οδού (για τα οχήματα που κινούνται από Ξάνθη προς Καβάλα) προς την Ε.Ο. Καβάλας- Ξάνθης και β) στην είσοδο της Εγνατίας οδού (για τα οχήματα που κινούνται προς Ξάνθη).

Τα οχήματα που κινούνται προς Καβάλα θα εξυπηρετούνται είτε μέσω του Α/Κ Χρυσούπολης, είτε μέσω του Α/Κ Αγίου Σίλα, κατά περίπτωση. Β’ Φάση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Β’ Φάσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο από χ/θ 477+754 έως τη χ/θ 477+925 της Εγνατίας Οδού που υφίστανται προ του Α/Κ Άσπρων Χωμάτων και εξυπηρετεί οχήματα που κινούνται από Καβάλα προς Ξάνθη.

Τα οχήματα που κινούνται προς Ξάνθη θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Άσπρων Χωμάτων όπου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της Α’ Φάσης.

Διαβάστε επίσης