• 22 Μαΐου 2024,

Για δεύτερη χρονιά “Μουσικές Γέφυρες” από το Ωδείο Νεάπολις (φωτογραφίες)

 Για δεύτερη χρονιά “Μουσικές Γέφυρες” από το Ωδείο Νεάπολις (φωτογραφίες)

Για δεύτερη χρονιά το Ωδείο «Νεάπολις» συνεχίζει το πρόγραμμα «Μουσικές Γέφυρες», ένα πρόγραμμα ανταλλαγής πολιτισμών έχοντας ως συνδετικό κρίκο τη μουσική , αυτή τη διεθνή γλώσσα, που ενώνει ανθρώπους και τόπους.

Με πολλή προσμονή η διεύθυνση, το προσωπικό και οι μαθητές του Ωδείου αναμένουν την άφιξη της πολωνικής αποστολής στις 18 Μαΐου.

Για τέσσερις ημέρες, μαθητές και καθηγητές από την Πολωνία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης μας, θα συμμετάσχουν σε σεμινάρια , ηχογραφήσεις , ξεναγήσεις και γενικά θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες με αποκορύφωμα την συναυλία με τους Έλληνες μαθητές και του Ωδείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας.

Αυτό το ταξίδι θα επισφραγίσει τη φιλία που έχει ήδη αναπτυχθεί από την περσινή χρονιά όταν η ελληνική αποστολή επισκέφθηκε την Πολωνία βιώνοντας ξεχωριστές εμπειρίες λόγω της ζεστής φιλοξενίας που επεφύλαξαν οι Πολωνοί οικοδεσπότες.

Η κοινή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12:30 παρουσία των αρχών του τόπου με ελεύθερη είσοδο.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος στηρίζοντας την δημιουργία ενός προγράμματος που έχει μέλλον και όραμα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, το Μουσείο Καπνού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας για τη στήριξη.

Διαβάστε επίσης