Για γέλια ή για κλάματα; «Μπαινοβγαίνει» το θέμα της ΒΦΛ στις συνεδριάσεις συμβουλίου- επιτροπών

 Για γέλια ή για κλάματα;  «Μπαινοβγαίνει» το θέμα της ΒΦΛ στις συνεδριάσεις συμβουλίου- επιτροπών

Δόθηκε χθες το μεσημέρι στη δημοσιότητα νέα διορθωμένη ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στο Δημαρχείο την Παρασκευή. Από τη συνεδρίαση αφαιρέθηκε το πρώτο θέμα που αφορά τη γνωμοδότηση της επιτροπής για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της ΒΦΛ. Είναι φανερό ότι η ξαφνική απόσυρση του θέματος έχει σχέση με τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται ανάμεσα σε απολυμένους και εταιρία. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η συζήτηση του ίδιου θέματος στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής έγινε αφορμή σφοδρής αντιπαράθεσης των απολυμένων με τη διοίκηση του Δήμου.

Τα πράγματα δεν ξέρουμε αν είναι για γέλια ή για κλάματα αφού: Πρώτη φορά το θέμα συζητήθηκε στην ίδια επιτροπή τέλος Σεπτέμβρη. Αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση. Δεν επανήλθε στην επόμενη συνεδρίαση. Ξαφνικά τον Οκτώβρη εμφανίστηκε τακτικό θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό αποδόθηκε σε λάθος, η ημερήσια διάταξη διορθώθηκε. Προχθές δόθηκε στη δημοσιότητα η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της επιτροπής την Παρασκευή. Πρώτο θέμα ήταν το συγκεκριμένο. Χθες επανήλθε η επιτροπή με νέα ημερήσια διάταξη από την οποία το θέμα απουσιάζει!

Κάπου ανάμεσα στις δύο προσκλήσεις αυτής της εβδομάδας ο εισηγητής του θέματος κ. Τουλκίδης δήλωσε έτοιμος να εισηγηθεί θετική γνωμοδότηση για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της ΒΦΛ, διατυπώνοντας ταυτόχρονα επιφυλάξεις. Πρόκειται για ένα γενικότερο μπέρδεμα που εκθέτει όλους τους εμπλεκόμενους. Ακόμη κι αν όσα κάνουν, τα κάνουν για το καλό της υπόθεσης είναι βέβαιο ότι επέλεξαν έναν εντελώς λανθασμένο τρόπο.

 

Διαβάστε επίσης