Για όσους περισσεύει ο ελεύθερος χρόνος και κυρίως η καλή διάθεση …Το Χα­λο­ου­ίν γορ­τά­ζε­ται τη νύ­χτα της 31ης Ο­κτω­βρί­ου, κα­τά την ο­ποί­α τα μι­κρά παι­διά με­ταμ­φιέ­ζο­νται κα­τά κα­νό­να σε κά­τι «τρο­μα­κτι­κό» και ε­πι­σκέ­πτο­νται σπί­τια μα­ζεύ­ο­ντας πολ­λά γλυ­κά, ε­νέρ­γεια γνω­στή ως «trick or treat».

Είναι άλλη μία καραμπινάτη Αμερικανιά που εδώ και χρόνια γιορτάζεται κυρίως στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης και τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους φίλους και στις Βαλκανικές χώρες.

Το Χάλοουίν που το λένε είναι μία γιορτή που απαιτεί ελεύθερο χρόνο γιατί θέλει προετοιμασία αλλά κυρίως καλή διάθεση.

Είναι μία γιορτή που απαιτεί ομαδικότητα και συνεργασία αφού από μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Συνήθως γίνονται πάρτι όπου μαζεύονται κυρίως νέοι με τρομακτικές μεταμφιέσεις και γλεντάνε.

Γενικότερα είναι μία γιορτή που την γιορτάζεις περισσότερο για να δείξεις ότι την γνωρίζεις παρά για να περάσεις καλά.

Διότι εδώ που τα λέμε σε αυτή την χώρα που μας έλαχε να ζήσουμε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γιορτές για να περάσεις καλά.

Όταν θέλεις να περάσεις περνάς και ας μην γιορτάζει κανείς.

 

Ήπια φαινόμενα τα  οποία υποχωρούν και η θερμοκρασία αρχίζει πάλι σιγά – σιγά να ανεβαίνει.

Όχι ότι θα επιστρέψουμε στις παραλίες αλλά και από την άλλη δεν θα κλειστούμε και στα σπίτια μας.

Φαίνεται ότι η μετάβαση στον χειμώνα θα είναι πολύ ομαλή.

Είμαστε σίγουροι ότι και φετεινός χειμώνας θα είναι Φθινιοπωρινός.

 

Φέτος το ξεκίνημα του ΑΟΚ στην νέα του κατηγορία αλλά κυρίως οι αγωνιστικές του εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς φιλάθλους.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα και κυρίως αυτοί που έχουν τις τύχες της  στα χέρια τους και την οδηγούν στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών είναι μόνοι τους.

Αν θέλουμε αυτή η προσπάθεια να έχει διάρκεια θα πρέπει κάθε Κυριακή που παίζει η ομάδα στην έδρα της να δίνουμε το παρόν στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με τον ΟΦΗ που είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Super League , να την κερδίζουμε με 2-0 να βγάζουμε μάτια με την απόδωση μας και το παιχνίδι να γίνεται με 700 άτομα στην κερκίδα.

Απλά δεν γίνεται.

Αυτή η ομάδα δικαιούται σίγουρα κάτι παραπάνω και πρέπει να της το δώσουμε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να περάσουμε όλοι ένα καλό και κυρίως ξεκούραστο Σαββατοκύριακο , να ανταμώσουμε με φίλους και να πλέξουμε στιγμές ωραίες και ανάλαφρες.

Μέσα στην λαίλαπα της καθημερινότητας τα Σαββατοκύριακα είναι απαραίτητα για να παίρνουμε και κάποιες ανάσες , να ξαποσταίνουμε και πάλι προς την δόξα να τραβάμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

eXTReMe Tracker