• 10 Μαΐου 2024,

Για προσωπικούς λόγους η παραίτηση Παναγιωτίδη

 Για προσωπικούς λόγους η παραίτηση Παναγιωτίδη

Στη συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας οριστικοποιήθηκε η σημαντική εξέλιξη στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του Ν. Καβάλας. Επέμενε στην παραίτησή του ο Πρόεδρος Γιάννης Παναγιωτίδης που αποχωρεί προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του και στα θέματα του Επιμελητηρίου. Εκεί ας μη ξεχνάμε ότι είναι Α’ αντιπρόεδρος. Ήδη αποφασίστηκε να δρομολογηθεί διαδικασία εξπρές για  εκλογή ενός νέου διοικητικού συμβουλίου στην ομοσπονδία. Ο κ. Παναγιωτίδης που ρωτήθηκε σχετικά με την αιφνίδια παραίτηση του είπε ότι επρόκειτο για απόφαση που έλαβε πριν από 15 ημέρες,  για την οποία ενημέρωσε όλο το διοικητικό συμβούλιο.  Εξήγησε τη διαδικασία επί της τελικής απόφαση; πρόωρων εκλογών στην ομοσπονδία,  όπως αυτή πάρθηκε τη Δευτέρα. Οι εκλογές εκτιμά,  μπορούν να γίνουν τον μήνα Οκτώβριο.

Γιατί όμως αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου της ομοσπονδίας; Από τα λόγια του προκύπτουν τα ακόλουθα: Πρώτον θεωρεί ότι αυτό που είχε να δώσει στη θέση το έδωσε. Έμεινε σε αυτήν αρκετό καιρό. Οι λόγοι -είπε στην Πρωινή- δεν είναι το ότι προτιμά μία άλλη θέση.

Αποφάσισα να παραιτηθώ για καθαρά προσωπικούς λόγους, συνεχίζει θυμίζοντας ότι υπάρχει και το Επιμελητήριο.  Εκεί έχει πολλές υποχρεώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά του. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τον συναντήσουμε διορισμένο σε θέση διοικητικού συμβουλίου του τοπικού φορέα. «Δεν με ενδιαφέρει κάποια από αυτές τις θέσεις,  πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για θέσεις διορισμένες» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης