• 19 Μαΐου 2024,

«Για τη ΒΦΛ υπάρχουν ευθύνες πρωτίστως του εργοδότη»

 «Για τη ΒΦΛ υπάρχουν ευθύνες πρωτίστως του εργοδότη»

Θέματα της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας σχολίασε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Θόδωρος Μπόνος. Ειδικότερα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία την Τετάρτη στην Καβάλα δύο υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος. Τους χαρακτήρισε νέους ανθρώπους με σημαντική πορεία στο χώρο τους. Τους θαύμασα, τόνισε, για τις καθαρές απόψεις που διατύπωσαν.

Ο Θόδωρος Μπόνος εξήγησε ότι θα υπάρξουν και άλλες επισκέψεις υποψήφιων ευρωβουλευτών και μνημόνευσε εκείνη του κ. Παπαδημούλη και του κ. Κούλογλου, οι οποίες φαίνονται σίγουρες και τοποθετούνται πριν από το Πάσχα. Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ανακοίνωσε ότι στις 15 Απριλίου σε ξενοδοχείο της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συν-δημιουργία ενός ευρύτερου μετώπου της κεντροαριστεράς, με ομιλητές του κ.κ. Ραγκούση, Σκουρλέτη, Δανέλη.

Αναφορικά με τα θέματα της ΒΦΛ ο Θόδωρος Μπόνος υπογράμμισε: «Στο εργοστάσιο ξέρουμε ότι υπάρχει ένα μόνο σωματείο, κάτι που τονίζει στην ανακοίνωσή της και η ΓΣΕΕ. Αγωνιζόμαστε για συγκεκριμένα πράγματα στη ΒΦΛ. θυμίζω τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στο αναπτυξιακό συνέδριο της Κομοτηνής. Επέστρεψαν οι απολυμένοι στη δουλειά τους, συνεχίζεται η προσπάθεια εξυγίανσης, αλλά και η προσπάθεια ανεύρεσης στρατηγικού επενδυτή. Στο θέμα που πρόσφατα αντιμετωπίσαμε, υπάρχουν πρωτίστως ευθύνες του εργοδότη. Θέλουμε να συνεχίσει τη λειτουργία του το εργοστάσιο αλλά με την τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Επί της ευκαιρίας πάντως, παρατηρούμε μικρόψυχες δηλώσεις εις βάρος της κυβέρνησης και μάλιστα υποκριτικές από κάποιους».

Διαβάστε επίσης