Για τότε την βλέπω την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της Περιφέρειας

 Για τότε την βλέπω την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της Περιφέρειας

H καλύτερη είδηση των τελευταίων ημερών είναι η βελτίωση του καιρού που μοιάζει περισσότερο με ανοιξιάτικος παρά χειμερινός.

Ο Φλεβάρης είναι αποφασισμένος να Φλεβίσει από πολύ νωρίς και καλοκαίρι να μυρίσει.

Και αν δεν μυρίσει καλοκαίρι θα μυρίσει σίγουρα άνοιξη αν δεν έχει μυρίσει ήδη …

 

Υπάρχει προβληματισμός για την αύξηση των κρουσμάτων σε Αθήνα – Θες/νίκη και Πάτρα αλλά τα επιπλέον μέτρα που είναι στο τραπέζι είναι αρκετά ήπια.

Δεν υπάρχει περίπτωση γενικού Lockdown γιατί θα ξεσηκωθούν οι πολίτες των περιοχών που δεν έχουν κρούσματα και πλέον η μάχη κατά του κορωνοϊού θα δοθεί στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας.

 

Με συμπτώματα εγκεφαλικού ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Νοσοκομείο  ο οποίος όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει και τα συμπτώματα της σεξουαλικής παρενόχλησης σύμφωνα με τις καταγγελίες τριών γυναικών.

Μπορεί να επιχείρησε να προκαταβάλει την κοινή γνώμη και να προλάβει τα χειρότερα ο γνωστός ηθοποιός με την ενημέρωση – εξώδικο που έβγαλε μέσω του δικηγόρου του αλλά νομίζω ότι δεν τα κατάφερε και πολλά πράγματα.

Το θέμα είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και μετά να βγει και να απαντήσει σε όλες αυτές τις καταγγελίες που είναι πολύ σοβαρές.

 

Την έκρηξη κρουσμάτων σε Αθήνα και Θες/νίκη φαίνεται ότι θα πληρώσουν μεταξύ άλλων και τα χιονοδρομικά κέντρα η επαναλειτουργία των οποίων πάει σίγουρα πιο πίσω.

Μπορεί να τα ανοίξουν όταν θα έχουν λιώσει τα χιόνια και δυστυχώς θα είναι αργά.

 

Μήπως θα πρέπει εκεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ να ανεβάσουν στροφές ;

Η μη επιστρεπτέα προκαταβολή φόρου που ήταν να πληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα με τους ρυθμούς που πάνε θα αρχίσει να πληρώνεται από τον Μάϊο και μετά με τους πιο πολλούς δικαιούχους να βλέπουν τα λεφτά να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους στην καρδιά του καλοκαιριού !!!

Είναι αυτό που λέμε κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό !

 

Τέλος αν τα κρούσματα μείνουν εκεί γύρω από το χιλιάρικο η βούληση της κυβέρνησης είναι να γίνει πιο αυστηρή τήρηση των μέτρων από το να αποφασιστούν καινούργια και θα θεωρηθούν ως ένα νέο πισωγύρισμα.

Το ερώτημα είναι θα μείνουν τα κρούσματα στο χιλιάρικο ή θα δούμε τις επόμενες ημέρες καμιά έκρηξη στα ύψη και θα τρέχουμε πάλι να κρυφτούμε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης