• 19 Μαΐου 2024,

Γιάννης Εριφυλλίδης για τις ρατσιστικές, ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις υποψηφίου δημοτικού συμβούλου άλλου συνδυασμού

 Γιάννης Εριφυλλίδης για τις ρατσιστικές, ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις υποψηφίου δημοτικού συμβούλου άλλου συνδυασμού

Είναι γεγονός ότι οι δημοτικοί συνδυασμοί καταρτίζονται με κριτήριο την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη σύνθεση δυνάμεων, σε ό,τι αφορά τον πολιτικό χώρο όπου κινούνται οι υποψήφιοι, το επάγγελμά τους, την κοινωνική τους δράση, το μορφωτικό τους επίπεδο. Αυτό το μείγμα επιζητά κάθε υποψήφιος Δήμαρχος για να πετύχει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση στο σώμα των ψηφοφόρων.

Είναι άλλο όμως αυτό και άλλο να δέχεσαι στον συνδυασμό του οποίου ηγείσαι άτομα που εκστομίζουν από δημόσιο ή ιδιωτικό βήμα ύβρεις και έμμεσες απειλές, διαποτισμένες από φυλετικό μίσος, ομοφοβία και σεξισμό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Ως πραγματικά νέος και ανεξάρτητος συνδυασμός κάνουμε αγώνα για να απαλλαγούμε επιτέλους από ένα θλιβερό Δημοτικό Συμβούλιο όπου Δήμαρχος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης συχνά πυκνά αλληλοβρίζονται ενώπιον του Καβαλιώτικου λαού με χυδαίες εκφράσεις. Για κανέναν λόγο δεν πρέπει το Δημοτικό μας Συμβούλιο να φορτωθεί και άλλα βαρίδια.

 

Γιάννης Εριφυλλίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Διαβάστε επίσης