• 21 Μαΐου 2024,

Γιάννης Καρακότσαλης: « Δίκαιο το 1-1 με το Βύρωνα»

 Γιάννης Καρακότσαλης: « Δίκαιο το 1-1 με το Βύρωνα»

Για την ισοπαλία της ομάδας του με το Βύρωνα στο Βερούλειο, μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Μ. Α Αντιφιλίππων, Γιάννης Καρακότσαλης. Σε γενικές γραμμές θεώρησε δίκαιο το τελικό 1-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το ματς της ομάδας του με το Βύρωνα: « Θεωρώ αν δούμε τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού,  ότι στο Α` μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και με 0-2.Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσε και ο Βύρωνας να κάνει την ανατροπή.

Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό στόχο και ίσως ακόμη και την άνοδο. Προηγηθήκαμε περίπου στο 20` και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις.  Απλά δεν ήμασταν τόσο σοβαροί στην τελική πάσα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις αλλαγές.  Ο Βύρωνας είχε περισσότερες λύσεις, είχε το περιθώριο να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Εμείς είχαμε κάποιος μικροτραυματισμούς που δεν μας άφησαν να έχουμε κάποιες αλλαγές περισσότερες ενώ είχαμε παίξει και Κύπελλο την Τετάρτη.  Εν ολίγοις το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παραμείναμε αήττητοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά και την ομάδα.   Έμεινα ικανοποιημένος  σε γενικές γραμμές. Ο Βύρωνας ίσως έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας.  Νομίζω ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.  Εμείς συνεχίζουμε με ντέρμπι. Αγωνιζόμαστε τώρα με τον Κεραυνό Πέρνης. Μάλλον θα έχουμε τον Παπαντωνίου ενώ περιμένουμε τον Τουρασανίδη που είναι φαντάρος και θα ορκιστεί αυτές τις μέρες».

*Για το στόχο που έχει η ομάδα των Αντιφιλίππων στο πρωτάθλημα: « Σε κάθε παιχνίδι θέλω να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.   Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μέγα έχει δείξει ότι είναι ένας ικανός αντίπαλος να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια.  Το ίδιο φαίνεται ότι θα γίνει και στη φετινή σεζόν. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και όπου φτάσουμε στο Κύπελλο όπου ήδη έχουμε φτάσει στον ημιτελικό. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό».

 

 

Διαβάστε επίσης