Ηλίας Μιχελίδης: « Δε διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα στο σκορ»

 Ηλίας Μιχελίδης: «  Δε διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα στο σκορ»

Ντεμπούτο για τον Ηλία Μιχελίδη στον πάγκο του Εθνικού Νέας Καρυάς μέσα στην έδρα της Δόξας Θεολόγου.  Για το ισόπαλο 3-3 με την ομάδα του Ποτού, μίλησε στους 93, 7.

Αναλυτικά είπε.

Για την εικόνα του αγώνα με τη Δόξα Θεολόγου: « Αρχικά χάναμε με 1-0, ανατρέψαμε το αποτέλεσμα σε 1-2, έγινε το 2-2 αλλά και πάλι πήραμε προβάδισμα σε 2-3. Τελικά ισοφαριστήκαμε σε 3-3 και σίγουρα δεν έμεινα ικανοποιημένος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης.  Δεν κάναμε καλή διαχείριση όταν είχαμε το σκορ υπέρ μας.  Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύσουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να έχουμε καλύτερη διαχείριση του σκορ.  Τα παιδιά προσπαθήσανε, δώσανε τα πάντα. Στις τρεις προπονήσεις που κάναμε μαζί, ήθελα να περάσω κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Τα παιδιά πειθαρχήσανε  και πιστεύω ότι με τη δουλειά θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.  Θέλω να περάσω κάποια στοιχεία στον Εθνικό και αν έρθουν τα αποτελέσματα θα ανέβει και η ψυχολογία των παιδιών. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Η Δόξα Θεολόγου πάντοτε είναι υπολογίσιμη αλλά τώρα ήταν ευκαιρία γιατί είναι ακόμη σ` ένα μεταβατικό στάδιο με προπονητικό δίδυμο εκ των έσω.   Ηταν ευκαιρία για μας, γιατί η Δόξα θα είναι περισσότερο έτοιμη στις επόμενες ευκαιρίες.  Γι` αυτό ήθελα τους 3 βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι»

Για το ματς που έρχεται με τον Ορφέα Ελευθερούπολης: « Είναι ένα ντέρμπι.  Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.  Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα δω περισσότερο το υλικό αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε κάποια παιδιά να μας βοηθήσουν τώρα αλλά και στο μέλλον».

 

Διαβάστε επίσης