• 2 Ιουνίου 2024,

 Γιάννης Μαλαματάς: « Αφιερώνουμε την παραμονή μας σε όλους αυτούς που μας κυνηγήσανε» 

  Γιάννης Μαλαματάς: « Αφιερώνουμε την παραμονή μας σε όλους αυτούς που μας κυνηγήσανε» 

Αιχμές άφησε στις δηλώσεις που έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς,  όταν ρωτήθηκε για πού αφιερώνει την παραμονή της ομάδας του.

Ο Γιάννης Μαλαματάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά το γεγονός ότι ο Κεραυνός τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς.

Αναλυτικά.

 Ερώτηση: Τέλος καλό όλα καλά με τον Κεραυνό Πέρνης που οριστικά έμεινε στην κατηγορία.

Απάντηση: Σίγουρα μετά από αυτό το ματς που δεν ήταν για καρδιακούς τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που καταθέσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο αν και με 10 παίκτες από το 65` και μετά. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, να πάρουμε αυτόν τον πολύτιμο πόντο και να ολοκληρώσουμε μια χρονιά η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη για την ομάδα μας παρόλο που περάσαμε μια δύσκολη χρονιά με τους -6 βαθμούς και όλα αυτά που έχουν γίνει. Τα παιδιά βρήκαν το ψυχικό σθένος και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Σίγουρα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ερώτηση:  Πως ήταν το ματς με το Καλαμπάκι;

Απάντηση: Στην αρχή έμοιαζε να είναι το πιο εύκολο παιχνίδι.  Στο Α` μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί.  Είχαμε μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας αλλά δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τις επιθέσεις μας μπροστά στην αντίπαλη εστία.   Εκεί είχαμε πρόβλημα. Σε μια αντεπίθεση που έκαναν δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί επηρεαστήκαμε στη ψυχολογία αφού ήταν σε κακό χρονικό σημείο. Στο Β` μέρος προσπαθήσαμε, κλείσαμε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή και τα παιδιά δημιουργήσανε φάσεις αν και με παίκτη λιγότερο. Σταθήκαμε και εμείς τυχεροί σε κάποιες στατικές φάσεις του αντιπάλου. Στο τέλος δικαιωθήκαμε με το γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Μπαντάνης.

Ερώτηση: Σας δικαιώνει και τη τύχη  αφού σας πήρανε 6 βαθμούς που κερδίσατε στον αγωνιστικό χώρο και στα δυο τελευταία ματς ο Κεραυνός πετυχαίνει πολύτιμα γκολ στις καθυστερήσεις.

Απάντηση: Σίγουρα το πιστεύω. Απλά θέλω να πω ότι τα παιδιά το θέλανε πάρα πολύ και το κυνηγήσανε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό κρατάω.  Δεν έγινε στην τύχη. Παίζαμε με 10 παίκτες κόντρα στο Καλαμπάκι και το παλέψαμε μέχρι τέλος.

Ερώτηση:  Που αφιερώνετε την παραμονή σας;

Απάντηση: Αφιερώνουμε την παραμονή μας σε όλους αυτούς που μας κυνηγήσανε σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεχθήκαμε μεγάλο πόλεμο. Ο Κεραυνός ήταν ο στόχος από πολλές ομάδες  που ήταν στη μάχη της παραμονής και ίσως για κάποιες από πάνω. Προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να μας κυνηγήσουν.  Η ομάδα του Κεραυνού ήταν πολύ δυνατή και το έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Είχα πει στα παιδιά ότι και μείον 10 να τρώγαμε θα σωζόμασταν.

Ερώτηση: Εφτάψυχος και χωρίς έδρα ουσιαστικά ο Κεραυνός.

Απάντηση: Για μένα αυτό που καταφέραμε ήταν ένας μικρός άθλος.  Δώσαμε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Νιώθω ότι είναι ένας μικρός άθλος. Όλα αυτά που έχουν γίνει στη διάρκεια της χρονιάς και με όλο αυτό τον πόλεμο που δεχτήκαμε.

 

 

Διαβάστε επίσης