• 18 Μαΐου 2024,

 Αλέξανδρος Ζέρης: « Χρειάζεται σοβαρότητα στην Ασπίδα, το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»

  Αλέξανδρος Ζέρης: « Χρειάζεται σοβαρότητα στην Ασπίδα, το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»

Πολυτιμότερος παίκτης του ΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παρακολούθησαν το παιχνίδι  ο Αλέξανδρος  Ζέρης που μάλιστα έβαλε και ένα καταπληκτικό γκολ .

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα τονίζοντας: « Ηταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο που δείξαμε πιστεύω όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε και νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί στη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε κάποια διαστήματα ίσως να ρίξαμε ρυθμούς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, τελείωσε αυτό για μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που ήταν ανταγωνιστικοί μέσα στο παιχνίδι.  Τώρα ήρθε η τελευταία εβδομάδα με την Ασπίδα Ξάνθης και κοιτάμε να είμαστε έτσι όπως πρέπει και όπως ήμασταν όλη τη χρονιά. Αν είμαστε καλοί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Χρειάζεται σοβαρότητα».

Ο Αλέξανδρος Ζέρης αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «  Δεν ήταν η σκέψη να κάνω σουτ, ήθελα να βγάλω σέντρα για να πω την αλήθεια.  Πιστεύω ότι τελικά είναι και το καλύτερο γκολ της καριέρας μου μέχρι τώρα»

 

 

Διαβάστε επίσης