• 26 Απριλίου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς: « Δεν αμφισβητείται η άνοδος του Κεραυνού Πέρνης στη Γ` Εθνική»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Δεν αμφισβητείται η άνοδος του Κεραυνού Πέρνης στη Γ` Εθνική»

 Για πρώτη φορά ο Κεραυνός Πέρνης θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ` Εθνική.

Πλέον μια αγωνιστική πριν το τέλος της Α` κατηγορίας και μαθηματικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο.     Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαλαματάς μίλησε στους 93,7 για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον πάγκο του Κεραυνού και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Κεραυνός για πρώτη φορά στην ιστορία του ανεβαίνει στη Γ` Εθνική.

Απάντηση: Για τον Κεραυνό είναι μια ιστορική στιγμή που για πρώτη φορά ανεβαίνει στη Γ` Εθνική. Είναι κάτι που το θέλαμε όλοι πάρα πολύ μέσα στην ομάδα.

Γιορτάσαμε πάντως την άνοδο μας, χωρίς… παιχνίδι. Έγινε δηλαδή κάτω από μη ποδοσφαιρικές συνθήκες.   Είναι λίγο παράλογο.

Μας βοηθήσανε τα άλλα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής.

Ερώτηση: Βλέποντας όλη την πορεία του Κεραυνού στο πρωτάθλημα, μάλλον δε μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την άνοδο.

Απάντηση:  Νομίζω ότι όντως δε μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την πορεία του Κεραυνού. Από τις πρώτες αγωνιστικές ήμασταν στην πρώτη θέση και παραμείναμε εκεί, παρόλο που περάσαμε κάποιες δυσκολίες.   Η ομάδα βρήκε το σθένος και τη δύναμη να ανταπεξέλθει στη πίεση του πρωταθλητισμού.  Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, όλη τη χρονιά.  Αξίζανε την άνοδο και το αποδείξανε μέσα στο γήπεδο. Δε μπορεί να μας αμφισβητήσει κανένας.

Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια της κατηγορίας ήμασταν πολύ καλοί.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο ήταν το πρωτάθλημα στην κορυφή;

Απάντηση:  Ηταν δύσκολο πρωτάθλημα γιατί υπήρχανε αρκετές ομάδες καλές. Μέχρι να πάρουμε κάποια διαφορά ήταν δύσκολο, ειδικά μέχρι το τέλος του Α` γύρου, όπου ήμασταν αρκετές ομάδες μαζί. Μετά άνοιξε η ψαλίδα, ορισμένοι έμειναν πίσω και μείναμε εμείς με την ΑΕΚ να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Φάνηκε και το βάθος που είχε στο ρόστερ ο Κεραυνός με ποιοτικούς παίκτες ακόμη και στον πάγκο;

Απάντηση: Το ρόστερ του Κεραυνού ήταν πολύ μεγάλο σε αριθμό στην αρχή. Στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, κάναμε κάποια λάθη. Με την παρουσία του Αλήογλου που είχε γυρίσει από το εξωτερικό,  αφήσαμε να φύγουν κάποια παιδιά από την ομάδα που δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι ο Αλήογλου θα ξανά επέστρεφε πάλι στην Ολλανδία.

Αυτό μας επηρέασε ενώ στην αρχή κάποια ματς τα γυρίζανε παιδιά που ερχότανε από τον πάγκο.

Είχαμε περισσότερο βάθος αλλά στη διάρκεια κάναμε λάθη το Γενάρη.

Ερώτηση: Σίγουρα σε αυτή την πορεία υπήρχαν και κάποιοι διοικητικοί παράγοντες που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό.

Απάντηση:  Σίγουρα ότι και να πούμε γι` αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Βασικά η οικογένεια Κολλαρά είναι αυτή που πρωτοστάτησε για την άνοδο.  Μας βοηθάει πάρα πολύ οικονομικά. Επίσης υπήρχαν και άλλοι όπως ο πρόεδρος ο κ. Αλεξανδρόπουλος, ο κ. Χαλπέτης που συμμετείχαν πάρα πολύ σε αυτή την προσπάθεια που έγινε.

Εχουμε όλοι μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Ερώτηση: Υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για τη Γ` Εθνική; Το γηπεδικό μάλλον είναι ένα θέμα βασικό που πρέπει να σας απασχολήσει.

Απάντηση: Εχουμε κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις. Σιγά- σιγά τώρα που τελείωσε και μαθηματικά η άνοδος θα κάνουμε και περισσότερες.  Θα μπούμε και στην ουσία για να λύσουμε κάποια θέματα. Φυσικά ένα από αυτά τα θέματα είναι και το γηπεδικό.

Ακόμη η οργάνωση της ομάδας αφού η Γ` Εθνική απαιτεί κάτι το πολύ παραπάνω αφού έχει διαφορές με το τοπικό.   Θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια απ` όλους, κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και σε κάποια άλλα θέματα που θα προκύψουν.

Ερώτηση: Μένει στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Μαλαματάς;

Απάντηση: Θεωρώ ότι μάλλον θα συνεχίσουμε μαζί, απ` ότι βλέπω. Βέβαια δεν είναι ακόμη κάτι 100%.  Είμαστε κοντά…

Διαβάστε επίσης