Γιάννης Μαλαματάς: «Δίκαιη η νίκη που ήρθε μετά από πολύ κόπο»   

 Γιάννης Μαλαματάς: «Δίκαιη η νίκη που ήρθε μετά από πολύ κόπο»   

Δηλώσεις στους 93,7 για τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Θεολόγου έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη του Κεραυνού  στο γήπεδο του Λιμένα επί της Δόξας Θεολόγου;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο σ` ένα κακό αγωνιστικό χώρο όπου προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλαμε μόνο τους 3 βαθμούς. Ήταν μια νίκη που ήρθε με πολύ κόπο αλλά δίκαια κερδίσαμε. Οι αντίπαλοι παίζανε με την πλάτη στον τοίχο και θέλανε την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο Α` μέρος ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμη γκολ. Στο Β` μέρος δεν είχαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο εκτός από μια δυο στημένες φάσεις. Βρεθήκαμε σε μια αντεπίθεση να κάνουμε το 0-2 και ουσιαστικά να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια δίκαιη νίκη.

Ο αγωνιστικός χώρος αδικεί την ομάδα της Δόξας Θεολόγου. Όσο χειμωνιάζει θα γίνεται ακόμη χειρότερος.

Ερώτηση: Με αυτό τον τρόπο ξεπεράσατε και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Χρυσούπολη από τη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Απάντηση: Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δουλέψουμε, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε μια νίκη και να αλλάξουμε τη ψυχολογία μέσα στην ομάδα. Φυσικά να ανέβουμε και στη βαθμολογία.

Ερώτηση: Ο Μενίκου σιγά- σιγά βρίσκει τα πατήματα του;

Απάντηση: Ο Μενίκου έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ήταν αρκετά καλός και σιγά- σιγά επανέρχεται. Σύντομα θα παίζει περισσότερο και ίσως σε όλη τη διάρκεια. Είναι σε καλή κατάσταση, δουλεύει πάρα πολύ και θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας στη συνέχεια. Μεταγραφικά ίσως κάνουμε μια η δυο προσθήκες μέχρι το τέλος της περιόδου.

 

Διαβάστε επίσης