• 29 Μαρτίου 2024,

Πέτυχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας  μικρών ηλικιών στην Καβάλα (φωτογραφίες) 

 Πέτυχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας  μικρών ηλικιών στην Καβάλα (φωτογραφίες) 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας  ενώ ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Βασίλης Βεργόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις τους στην οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  Συμμετείχαν πάνω από 180 αθλητές απ` όλη τη χώρα.

Εντύπωση προκαλούν οι επιτυχίες που είχαν οι σύλλογοι του Δήμου Παγγαίου στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι Μαχητές Ελευθερούπολης με δάσκαλο τον Παναγιώτη Καρανικολή κατέκτησαν τρία χρυσά μετάλλια με τη Βασιλική Σταυρίδου, την Ευαγγελία Σέκουλα και τον Γιώργο Ευθυμιάδη.   Ένα αργυρό μετάλλιο με την Άννα Ξανθοπούλου και δυο χάλκινα μετάλλια με τον Σωτήρη Ψωμά και την Τσουμπάρα Μαρία.

Οι Μαχητές της Νέας Περάμου με δάσκαλο τον Σωκράτη Καραϊτη κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο με την Πελαγία Ευδοκίου στα 59 κιλά κορασίδων.  Χάλκινα μετάλλια με τον Κώστα Παναγιωτίδη στα 59 κιλά Παμπαίδων, με την Καραϊτη Ανθή στα 59 κιλά Παγκορασίδων, με την Άννα Δημητράκη (μεταγραφή από τους Μαχητές Κομοτηνής) στα 50 κιλά. Ο Χρήστος Καραϊτης διεκδίκησε στον τελικό το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Ο ΑΟ Ορμή με δάσκαλο τον Μπάμπη Αραμπατζή κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο με τον Γιώργο Κατσαρό στα 48 κιλά . Συμμετείχε με ένα αθλητή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης