• 23 Απριλίου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς: « Είμαστε σε καλό δρόμο, έχει υγεία η ομάδα»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Είμαστε σε καλό δρόμο, έχει υγεία η ομάδα»

Για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι των Αντιφιλίππων, μίλησε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7.

Επίσης τόνισε ότι στη καλή πορεία μέχρι τώρα του Κεραυνού έχει συμβάλει η χημεία που υπάρχει στο σύνολο.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Περιμένατε περισσότερες δυσκολίες στους Αντιφιλίππους;

Απάντηση: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.  Παίξαμε την προηγούμενη Τετάρτη 120 λεπτά στο Κύπελλο με τον Αετό Ορφανού. Είπαμε ότι πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την όλη κατάσταση για να μπορέσουμε να έχουμε ενέργεια και να διαχειριστούμε κατάλληλα τις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τον Μ. Α.

Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και νομίζω ότι στο Α` μέρος το σκορ μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε διευρύνει τη νίκη μας.   Το 1-0 υπέρ μας στα πρώτα 45 λεπτά ήταν πλασματικό σκορ. Είχαμε ακόμη 2-3 καθαρές ευκαιρίες.  Στο β` μέρος βγήκε η κόπωση στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας και να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα.

Τα καταφέραμε χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και ψάξαμε κάποιες φάσεις στις αντεπιθέσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ηταν ένα δυνατό και δύσκολο ματς για μας αλλά τελικά πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Ερώτηση:  Πολλοί λένε ότι ο Κεραυνός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο έως τώρα.  Εχει δείξει καλά στοιχεία σίγουρα σε όλα σχεδόν τα ματς που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τελικά είναι το πρώτο φαβορί στην Α` Κατηγορία για την άνοδο η είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι τέτοιο;

Απάντηση: Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ότι είμαστε το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Δε μας απασχολούν σαν ομάδα, το τι ακούγεται δεξιά και αριστερά.

Εμείς ο στόχος που βάλαμε από την αρχή της χρονιάς ήταν να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, η οποία να έχει υγεία αλλά και νέα παιδιά που να είναι φιλόδοξα για να πάνε σε μεγαλύτερες κατηγορίες, να παίξουν ποδόσφαιρο.  Μέσα από αυτό το στόχο είπαμε ότι αν έρθουν τα αποτελέσματα δε θα λέγαμε όχι για το κάτι παραπάνω.  Είμαστε σε καλό δρόμο.

Σε αυτό έχει συμβάλει η χημεία που υπάρχει στην ομάδα. Εχουμε καλά αποδυτήρια, έχει η ομάδα πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές.  Το κυριότερο πολύ καλούς χαρακτήρες.  Όλα αυτά βγαίνουν μέσα στο γήπεδο.   Υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις, επίσης κάτι πολύ βασικό.  Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε πει από την αρχή. Η ομάδα έχει τις βάσεις και τις προϋποθέσεις να αλλάξει κατηγορία.  Αν είμαστε στις πρώτες θέσεις θα το κυνηγήσουμε έως το τέλος.  Απλά θέλουμε να κάνουμε πρώτα κάτι το σωστό.

Ερώτηση: Αν είχε και τον Αλήογλου ο Κεραυνός τότε ίσως να είχε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική;

Απάντηση: Ο Αλήογλου είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει ποιότητα στην ομάδα.  Σύντομα θα είναι κοντά μας. Το επόμενο 15νθήμερο θα είναι μαζί μας.

Επίσης ποιότητα θα μας προσθέσει και ο Μενίκου.  Τον περιμένουμε, σιγά- σιγά μπαίνει στην ομάδα.  Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.   Πάντως η δική μας η ομάδα θέλουμε να βασίζεται στο σύνολο και όχι σε μεμονωμένα άτομα.  Το έχουν αποδείξει τα παιδιά σε όλα τα ματς μέχρι τώρα ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της ομάδας.

Ερώτηση: Η συνέχεια τι λέει;

Απάντηση: Παίζουμε στην έδρα μας με τον Ατρόμητο Χαλκερού. Εχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες πολύ καλές συν το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αετό Ορφανού που παίζει στη Γ` Εθνική. Για μας δεν υπάρχει εύκολο η δύσκολο παιχνίδι.  Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι και τα αντιμετωπίζουμε με το ίδιο σκεπτικό.

 

Διαβάστε επίσης