• 6 Μαΐου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς: « Ηταν ένας τελικός, κερδίσαμε δίκαια»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Ηταν ένας τελικός, κερδίσαμε δίκαια»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς για τη  σημαντική νίκη  στην Κομοτηνή με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλά και την τελεσίδικη απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ   να αφαιρεθούν τελικά  6 βαθμοί από την ομάδα του.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη του Κεραυνού Πέρνης με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου; Πόσο σας πείσμωσε η αφαίρεσε βαθμών;  

Απάντηση:  Νομίζω ότι ήταν μια σημαντική νίκη. Για μας ήταν ένα παιχνίδι τελικός.  Τώρα έχουμε απομείνει άλλοι 6 τελικοί.  Κερδίσαμε δίκαια. Προηγηθήκαμε από νωρίς ενώ θα μπορούσαμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το σκορ στο Α` μέρος. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε περισσότερο το αποτέλεσμα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς που χρειαζόμασταν.  Μας έχει δυναμώσει η αφαίρεση βαθμών και τα παιδιά βγάζουν πλέον περισσότερο πάθος και ψυχή.  Αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουνε και στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω ότι ήδη το έχουν δει εγωιστικά, αφού τους έχει πειράξει σε μεγάλο βαθμό αυτό που έγινε. Είναι άδικο να σε κλέβουν κάποιους βαθμούς που έχει κατακτήσει μέσα στο γήπεδο με ιδρώτα. Βλέπουμε άλλες ομάδες να «πανηγυρίζουν» γιατί ο Κεραυνός Πέρνης έχασε τους 6 βαθμούς.

Ερώτηση: Πάλι πάνω από τη  ζώνη του υποβιβασμού ο Κεραυνός. Τι χρειάζεται από εδώ και πέρα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος;

Απάντηση:  Εντάξει αυτό που είπαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι να δούμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς.   Να μπορέσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος του Κεραυνού Πέρνης από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να το καταφέρουμε.

Ερώτηση: Το πρόγραμμα είναι καλό για τον Κεραυνό Πέρνης μέχρι το φινάλε;

Απάντηση: Το πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι βατό. Είμαστε καλή ομάδα και δικαιούμαστε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιομορφία. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

 

 

Διαβάστε επίσης