• 24 Απριλίου 2024,

Κώστας Χιώτης : Με ΙΧ αντί ασθενοφόρου η μεταφορά 75χρονου απο την Ζαρκαδιά στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης

 Κώστας Χιώτης : Με ΙΧ αντί ασθενοφόρου η μεταφορά 75χρονου απο την Ζαρκαδιά στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Κώστας Χιώτης σχετικά με ένα περιστατικό που έγινε στην Ζαρκαδιά .

Η ανάρτηση :

Δυστυχώς, άλλο ένα σοβαρό συμβάν έρχεται να αναδείξει το μεγάλο θέμα της ελλείψεως των οδηγών ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ώρου στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.
Με Ι.Χ αντί ασθενοφόρο έγινε η μεταφορά 75 χρόνου ασθενούς, διερχόμενου από την Ζαρκάδια με τραυματισμό στο κεφάλι στο Κ.Υ Χρυσούπολης εχθές το βράδυ. Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά στο Νέστο και αποδεικνύει την έλλειψη οδηγών και πληρωμάτων ασθενοφόρων.

Η περίπτωση ενός ζητήματος που δημιουργεί τόσο σοβαρά προβλήματα, αλλά παραμένει άλυτο, ενώ είναι γνωστό και καταγεγραμμένο, δείχνει ότι μάλλον πρέπει να αλλάξει ο βαθμός προτεραιότητας με τον οποίο αυτό αντιμετωπίζεται.
Οι κάτοικοι σε κάθε περιοχή του Νέστου στερούνται το δικαίωμα της άμεσης πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας διότι το ασθενοφόρο του Κ.Υ Χρυσούπολης καλύπτει μόνο την μια βάρδια .
Πρέπει να γίνουν άμεσα συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να προσληφθούν οδηγοί-διασώστες για το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές..

Διαβάστε επίσης