Γιάννης Μαλαματάς: « Μας στοίχισαν οι απουσίες, δίκαια χάσαμε»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Μας στοίχισαν οι απουσίες, δίκαια χάσαμε»

Δηλώσεις για την ήττα της ομάδας του από τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή που μας πέρασε αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης, Γιάννης Μαλαματάς. Αρχικά αναφέρθηκε στην έφεση της Ασπίδας Ξάνθης όπου τόνισε ότι αναμένεται η απόφαση αυτή την εβδομάδα Τρίτη η Τετάρτη με αισιοδοξία από πλευράς του συνηγόρου της ομάδας ότι όλα θα πάνε καλά. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό οι απουσίες του Κεραυνού απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης;

Απάντηση: Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Είχαμε πολλές απουσίες και εκτός από αυτό όλη την εβδομάδα η προετοιμασία δεν κύλησε έτσι όπως θα το θέλαμε. Υπήρχαν απουσίες και από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Κάποια παιδιά αγωνιστήκανε με μια προπόνηση η και χωρίς προπόνηση.  Νομίζω ότι αυτό επηρέασε την εικόνα στο παιχνίδι μας και χάσαμε δίκαια από έναν πολύ καλό αντίπαλο.  Μόνο στο β` μέρος απειλήσαμε όταν είχαμε ευνοϊκό τον αέρα.  Στο Α` μέρος ο Ορφέας είχε ευνοϊκό αέρα, μας πίεσε, πέτυχε ένα γκολ και είχε δοκάρι που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς. Εμείς απειλήσαμε μόνο σε 2-3 τρεις περιπτώσεις κυρίως στο β` μέρος.

Ερώτηση: Προβληματίζει αυτή η ήττα όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής; Το πρόγραμμα μάλλον είναι καλό για τον Κεραυνό Πέρνης στη συνέχεια.

Απάντηση: Κάθε ήττα προβληματίζει.  Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτή την ήττα. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούμε να μαζέψουμε τους πόντους που χρειάζονται για να τα τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής. Από εκεί και πέρα θα φανούμε και στη συνέχεια ανταγωνιστικοί και θα συγκεντρώσουμε παραπάνω από τους βαθμούς που θέλουμε.   Στο τέλος δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Ερώτηση: Τελικά πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για τη σωτηρία;

Απάντηση: Θα εξαρτηθεί και από το αποτελέσματα του Καλαμπακίου. Το Καλαμπάκι αυτή τη στιγμή είναι στους 22 βαθμούς και η σωτηρία θα παιχθεί γύρω στους 33 με 35 πόντους.

Τώρα με το Κόσμιο έχουμε επιστροφές αλλά και δυο ελλείψεις από κάρτες.

Ερώτηση: Αν τελικά έπαιζε στη φυσική του έδρα ο Κεραυνός Πέρνης θα ήταν καλύτερα;

Απάντηση: Μας βολεύει το γήπεδο της Χρυσούπολης αλλά δεν μας βολεύει σαν έδρα.  Οι διαστάσεις μας βολεύουν αλλά δεν είναι το γήπεδο έδρα.

Αν τα ζυγίσεις δεν ξέρω που θα γύρει η πλάστιγγα. Καλό είναι όμως για μας να παίζουμε σε μεγάλο γήπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης