Γιάννης Μαλαματάς στους 93.7 : « Με τέτοιες νίκες φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93.7 : «  Με τέτοιες νίκες φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Βύρωνα αλλά και το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα και μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στην έδρα της Δόξας Θεολόγου.

Σημειώνουμε ότι αν τελικά βγει στη Γ` Εθνική ο Κεραυνός Πέρνης θα είναι η δεύτερη ομάδα μετά το Νέστο Χρυσούπολης που θα συμμετάσχει σε Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου πόσο κοντά είναι ο Κεραυνός Πέρνης για την άνοδο στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε φτάνουμε και πιο κοντά στο στόχο μας.  Αυτό είναι η αλήθεια. Πρέπει όμως να παραμείνουμε σοβαροί μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.  Σίγουρα κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον ίδιος στόχο με μας.  Από εκεί και πέρα το επαναλαμβάνω πρέπει να δείξουμε και την ανάλογη σοβαρότητα και στη συνέχεια.

Ερώτηση: Το 1-1 της ΑΕΚ στη Δόξα Θεολόγου σας έφερε μπροστά με 2 βαθμούς στη βαθμολογία.

Απάντηση:  Δε νομίζω ότι άλλαξε και κάτι σε μεγάλο βαθμό. Πάλι ήμασταν πρώτοι ενώ εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η δική μας ομάδας. Από τη στιγμή που είμαστε πρώτοι πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα. Όσο κάνουμε τέτοιες νίκες όπως αυτή με το Βύρωνα φτάνουμε και ποιο κοντά στο στόχο μας.

Ερώτηση: Στο Βερούλειο ο Κεραυνός έδειξε δυο πρόσωπα. Ένα κακό από το 20` έως το 45` και στην επανάληψη μέσα σε 10 λεπτά γύρισε τα πάντα.

Απάντηση: Συμφωνά απόλυτα. Μπήκαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και χάσαμε μια ευκαιρία με τον Κριεζή στη συνέχεια χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Χαθήκαμε λίγο μέσα στο γήπεδο. Δεν κρατούσαμε τις θέσεις μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Νομίζω ότι η ομάδα του Βύρωνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό γιατί έχει και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.  Δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά για να μπει αυτό κάναμε και εμείς αρκετά λάθη. Αυτό μας επηρέασε . Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι στο β` μέρος πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας και στον τρόπο σκέψη μας. Θα πρέπει επίσης να βγάλουμε περισσότερο ένταση και πάθος στο παιχνίδι μας.  Ευτυχώς τα παιδιά το καταλάβανε και μπήκανε με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στο β` μέρος. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε πολύ γρήγορα αλλά και να προηγηθούμε.  Έπαιξε αυτό μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία μας όπως βέβαια και το πέναλτι που έσωσε ο Γεωργούσης. Μετά το 60`-70` δεν είχε πολλές φάσεις το παιχνίδι.

Ερώτηση: Τελικά είναι η πιο σημαντική νίκη αυτή με το Βύρωνα έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα;

Απάντηση: Όσο φτάνουμε στο τέλος η κάθε νίκη που θα κάνουμε από εδώ και πέρα θα είναι σημαντική. Σίγουρα αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα που επίσης διεκδικούσε τον τίτλο. Νομίζω ότι  στα ντέρμπι δείξαμε χαρακτήρα.  Ο Κεραυνός κέρδισε μέσα και έξω την ΑΕΚ και τον Βύρωνα.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, αυτό.

Ερώτηση: Πόσο επηρέασε η απουσία του Μπάρη Αλήογλου;

Απάντηση:  Εχουμε πολλά προβλήματα σαν ομάδα. Δεν είναι μόνο η απουσία του Αλήογλου.  Μας λείπει στο β` γύρο ο Μαχαιρούδης αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην έδρα μας.  Είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της κατηγορίας, ο Μαχαιρούδης. Ο Αλήογλου έφυγε πάλι ενώ ο Τάσος ο Δεσύλας είχε ένα πρόβλημα στο να αγωνιστεί όπως και ο Μαρκάκης.

 

Διαβάστε επίσης