Όταν κοιτάς απο ψηλά …

 Όταν κοιτάς απο ψηλά  …

Είναι γνωστό οτι όταν κοιτάς απο ψηλά όλα είναι σαν ζωγραφιά και σίγουρα διαφορετικά.

Το θέμα είναι οτι η ματιά απο ψηλά δεν μπορεί να αποτελεί μια μόνιμη κάτασταση αλλά η εξαίρεση του κανόνα.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε ακόμα και όταν κοιτάμε απο χαμηλά η κατάσταση να είναι τουλάχιστον υποφερτή.

 

Καλή σας ημέρα καλή άνοιξη σε πρώτη φάση και καλό καλοκαίρι σε δεύτερη.

Είμαστε αισιόδοξοι τώρα που αφήνουμε σιγά – σιγά πίσω τον χειμώνα οτι όλα θα πάνε καλύτερα.

Το ΠΑΣΧΑ φέτος είναι νωρίς και αυτό δεν είναι κακό αν εξαιρέσεις οτι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ο καιρός την ημέρα του ΠΑΣΧΑ να είναι μπερδεμένος αν και εδώ στην Βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα αφού το κατσίκι ακόμα και αν υπάρχει στο μενού μπαίνει στον φούρνο.

Το πρόβλημα είναι για τους νότιους που έχουν συνηθίσει την μέρα αυτή να βάζουν την παραδοσιακή σούβλα και να αναστενάζουν τα κάρβουνα.

 

Αγωνία για τους δύο στρατιωτικούς που βρίσκονται εδώ και περίπου μια εβδομάδα στα χέρια των Τούρκων γιατί μπήκανε παράνομα στην χώρα τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά και αν αυτή θα είναι η κατηγορία νομίζω οτι θα ξεμπερδέψουμε εύκολα.

Αν όμως με παρέμβαση του Σουλτάνου Ερντογάν αλλάξει το κατηγορητήριο τότε θα αρχίσει να μπερδεύεται το πράγμα με απρόβλπετες εξελίξεις .

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αισιόδοξη οτι θα υπάρχει αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο στρατιωτικών και οτι σχετικά σύντομα θα επιστρέψουν στην πατρίδα.

Αυτή η αισιοδοξία της κυβέρνησης σας ομολογώ οτι με κάνει ακόμα πιο ανήσυχο αφού την ίδια αισιοδοξία είχε η ίδια κυβέρνηση και με τα capital controls.

Ακόμα θυμάμαι τον υπουργό Σταθάκη να βγαίνει και να λέει μερικές μόνο εβδομάδες απο την επιβολή τους οτι είναι θέμα χρόνου η ολική τους άρση και απο τότε έχουν περάσει 2,5 χρόνια και ακόμα τα βρίσκουμε μπροστά μας.

Με την ευκαιρία να σας πω οτι απο αρχές του Μάρτη έχουμε νέα αύξηση του ορίου αναλήψεων κάτι που πέρασε στο ντούκου γιατί πλέον έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση των control.

Γενικά η ζωή μας όλη είναι σε ένα control απο τότε που μπλέξαμε σε αυτές τις μνημονιακές περιπέτειες και φοβάμαι μην μας λείψει αν κάποια στιγμή αρθεί.

 

Πολύ μέτρια εμφάνιση και του Νέστου και του ΑΟΚ προχθές στην Χρυσούπολη και δίκαιο το τελικό

2-2.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή την περίοδο σε μια πολύ περίεργη κατάσταση και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο.

Στο τέλος της συνάντησης προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών που ξεκίνησε απο την διαμάχη που είχανε και κατά την διάρκεια του αγώνα Σέχου και Γουντσίδης.

Στο τέλος και οι δύο δικαίως αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα και χάνουν όπως όλα δείχνουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

 

Απονεμήθηκαν και τα βραβεία ΟΣΚΑΡ στο θέατρο Kodak στο Χόλυγουντ με τον Γκάρυ Όλντμαν να πιάνει επιτέλους στα χέρια του πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Μεγάλος ηθοποιός που πάλευε χρόνια να φτάσει σε αυτή την διάκριση.

 

Εντάξει παιδιά είναι οριστικό.

Ο Ντάνος του Survivor No1 είναι ζευγάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχει ρόλο στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Survivor No2.

Όσο και αν προσπάθησαν να κρύψουν την σχέση δεν τα κατάφεραν.

Είναι μαζί και είναι και μια χαρά !

 

Το καλοκαίρι με την λήξη του 3ου και τελευταίου μνημονίου θα ανοίξει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους σύμφωνα με τα λεγόμενα Ευρωπαίων παραγόντων της Ε.Ε.

Πρέπει η χώρα μας να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στο πρόγραμμα και εν συνεχεία να ανοίξει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους που θα γίνει , να είστε σίγουροι , με τον πιο ανώδυνο τρόπο για τους εταίρους και δανειστές μας.Απο αυτή την μείωση δεν χάσει κανείς τίποτα.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Να είστε σίγουροι οτι θα πάνε όλα καλά και να έχετε πάντα το νού σας γιατί δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό.

Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε αποφασίσει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Ο καιρός απο εδώ και πέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος αλλά θα υπάρχει αυτή η γνωστή αστάθεια που χαρακτηρίζει την καλύτερη εποχή του χρόνου.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης