• 26 Απριλίου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «   Δικαιούμαστε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «   Δικαιούμαστε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος»

Στον άτυχο Γιάννη Μπουλγούρα αφιέρωσε τη νίκη του Κεραυνού Πέρνης μέσα στην έδρα του Εθνικού Σιδηροκάστρου ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μαλαματάς σε δηλώσεις που έκανε στους 93,7. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Νίκη παραμονής μέσα στο Σιδηρόκαστρο σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕ Καλαμπακίου από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι μια νίκη παραμονής στο πρωτάθλημα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα παιχνίδι για μας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Το Σιδηρόκαστρο έπαιζε χωρίς άγχος. Εμείς έπρεπε να είμαστε απόλυτα πειθαρχημένοι ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 πολύτιμους πόντους.   Τα παιδιά δώσανε το καλύτερο τους ευατό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και μείνανε οι αντίπαλοι με 10 παίκτες. Από εκεί και πέρα το έργο μας έγινε ακόμη πιο εύκολο.

Ερώτηση: Βάση και του προγράμματος χαμογελάει η παραμονή στον Κεραυνό.

Απάντηση: Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυθούμε σε  αυτό το αποτέλεσμα. Απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσγειωμένοι γιατί έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Αετό Οφρυνίου.  Να συνεχίσουμε χωρίς απώλειες και να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας. Κάθε νίκη από εδώ και πέρα μας φέρνει πολύ πιο κοντά στο στόχο μας και χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος.

Ερώτηση: Που αφιερώνεται τη νίκη σας μέσα στο Σιδηρόκαστρο;

Απάντηση: Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Γιάννη Μπουλγούρα. Θέλουμε να τον χαρίσουμε τη νίκη. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αφού αυτή την ώρα που μιλάμε είναι στο χειρουργείο. Ο τραυματισμός του δυστυχώς αποδείχθηκε σοβαρός και είναι κάτι που μας έχει λυπήσει  όλους αφάνταστα  μέσα στην ομάδα.  Ευχόμαστε γρήγορα να είναι κοντά μας.

Ερώτηση:  Φαίνεται πάντως ότι θα δικαιωθεί η προσπάθεια του Κεραυνού παρά το γεγονός ότι τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς.

Απάντηση: Εγώ το είχα πει στα παιδιά ότι δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη βαθμολογία με τους -6 αλλά να την κοιτάξουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.  Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ομάδα του Κεραυνού θα σωθεί και μάλιστα θα τερματίσει αρκετά ψηλά.   Μέσα στο γήπεδο είμαστε μια ομάδα η οποία δικαιούται να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος βάση της εικόνας που έχουμε δείξει σε όλο το πρωτάθλημα. Εχουμε μια σταθερή πορεία από την αρχή μέχρι τώρα και δικαιούμαστε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης