• 19 Μαΐου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: « Ιστορική νίκη μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: « Ιστορική νίκη μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης στην έδρα του Πανσερραϊκού έκανε στο «γκολ που δε μέτρησε» του ραδιοφώνου της Πρωινής ο Γιάννης Μαλαματάς.

Χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη του Κεραυνού Πέρνης μέσα στο γήπεδο του Πανσερραϊκού ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με το Νέστο στη Χρυσούπολη.

Αναλυτικά είπε.

Ερώτηση: Είχες πει ότι θα κοιτάξετε στα μάτια τον Πανσερραϊκό και φαίνεται  εκ του αποτελέσματος ότι δικαιώθηκες.

Απάντηση: Σίγουρα είναι μια ιστορική  νίκη για την ομάδα της Πέρνης. Τα παιδιά γράψανε ιστορία στις Σέρρες. Το πιστεύαμε όλοι μας. Πιστεύουμε γενικά στην ομάδα που έχουμε.  Κοιτάξαμε στα μάτια τον Πανσερραϊκό και πήγαμε εκεί με στόχο τη νίκη.  Σίγουρα και με τη βοήθεια της τύχης καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε μετά και από πολύ μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.   Δεν αλλάζει κάτι μετά από αυτή τη νίκη.

Θέλουμε την παραμονή μας στην κατηγορία που αν τα καταφέρουμε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας.

Ερώτηση: Ωραία και τα δυο γκολ που πέτυχε ο Κεραυνός.

Απάντηση: Θα έλεγα εντυπωσιακά. Ειδικά το γκολ που πέτυχε ο Γεωργιάδης με το ψαλιδάκι που το χειροκροτήσανε ακόμη και οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού. Το γκολ του Χαλπέτη ήταν ένα γκολ… Χαλπέτη. Ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε σε καμία περίπτωση αντίδραση στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ερώτηση: Ηταν μια νίκη που βοηθάει και πολύ στη ψυχολογία ενόψει μάλιστα του ντέρμπι με το Νέστο.

Απάντηση: Είναι ένα παιχνίδι που θα το δούμε όπως και τα άλλα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Ο Νέστος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Από τις καλύτερες στην κατηγορία. Εμείς θα παίξουμε και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν οι πάντες.

Από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει ίσως και ο πιο τυχερός.

Ερώτηση: Φαίνεται ότι έχετε αφήσει πίσω το ματς της πρεμιέρας με την Ασπίδα.

Απάντηση: Σίγουρα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ευχαριστημένοι και δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω.  Ευτυχώς που αφήσαμε πίσω το ματς με την Ασπίδα. Δεν μας επηρέασε. Αυτό δείχνει ότι πιστεύουμε στην ομάδα και δείχνει χαρακτήρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και μπράβο στα παιδιά που το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Ερώτηση: Προστέθηκε και ο Ασπιώτης στο ρόστερ.

Απάντηση: Είναι ένα νεαρό παιδί που όμως έχει παραστάσεις και έγινε αυτή η μεταγραφή λόγω του τραυματισμού του Κωνσταντάρα που ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς το χρονοδιάγραμμα που θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης