• 6 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Θα τα βρούμε μεταξύ μας, αν δεν τα βρούμε έχει ο… Θεός»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Θα τα βρούμε μεταξύ μας, αν δεν τα βρούμε έχει ο… Θεός»

Δηλώσεις αινιγματικές έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας για το μέλλον της επιτυχημένης μέχρι τώρα συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο προπονητής του Αετού τόνισε ότι πρέπει να λυθούν κάποια θέματα βασικά στο εσωτερικό της ομάδας για να συνεχίσει στη θέση του προπονητή.

Αναλυτικά είπε.

Ερώτηση: Μια ανάρτηση  δικιά σου  στο FB αφήνει πολλά ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσεις στον πάγκο του Αετού Οφρυνίου. Υπάρχει κάποιο θέμα;

Απάντηση: Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα συζητήσουμε με τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν μεταξύ εμού και της διοίκησης, θα βγάλουμε την απόφαση. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λυθούνε και να βρεθούν τρόποι να λυθούνε. Όταν δεν υπάρχουν τρόποι πάμε στις έσχατες λύσεις που παράλληλα είναι ακραίες. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Είναι κάποια πράγματα που δε βγαίνουν προς τα έξω. Είναι θέματα εσωτερικά της ομάδας. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια θέματα. Πρέπει να βρίσκονται λύσεις αν δεν γίνει αυτό, έρχονται κάποιες ακραίες καταστάσεις.

Δεν πρέπει να οξύνονται πολύ τα προβλήματα που δημιουργούνται, οπότε πρέπει να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα λύνεις εν τη γενέσει. Αν δεν τα λύσεις θα σου βγουν μπροστά σου στη διάρκεια. Αυτά πρέπει να συζητήσουμε.

Εχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο, με τη διοίκηση και θα τα βρούμε μεταξύ μας. Αν τα βρούμε, αν δεν τα βρούμε έχει ο Θεός.

Ερώτηση: Υπάρχει θέμα… Αρη;

Απάντηση: Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να ξαναγυρίσω στο τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας του Αρη.  Δεν υπάρχει κάποια τέτοια κρούση. Μακάρι να είχα. Νομίζω ότι θα χαιρόντουσαν και αυτοί στον Αετό να είχα πρόταση από μεγάλη ομάδα. Είναι υπερηφάνεια για τον Αετό γιατί αυξάνει το κύρος της ομάδας.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη του Αετού μέσα στην έδρα του Αλέξανδρου;

Απάντηση: Ηταν η πιο δύσκολη νίκη μέχρι τώρα. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή με πολύ καλούς παίκτες. Στο Α` μέρος ήμασταν πολύ συγκρατημένοι, το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο. Μας πίεσε πολύ ο Αλέξανδρος που έχει πολύ καλό υλικό. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε γρήγορες αντεπιθέσεις στο χώρο και να βάλουμε δυο γκολ που μας έδωσαν άλλον αέρα. Με ένα δικό μας λάθος μείωσαν στο σκορ αλλά μετά ήταν αργά να μας απειλήσουν περισσότερο για την ισοφάριση. Πιστεύω ότι ήταν η πιο δύσκολη νίκη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ο Αλέξανδρος θα κάνει πολλές ζημιές.

Νέστος: Στο ρόστερ Τζώρτζης και Κιούπης

Σε δυο μεταγραφές προχώρησε χθες το βράδυ η ομάδα του Νέστου. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τζώρτζης από τον Κεραυνό Πέρνης και ο επιθετικός Αγγελος Κιούπης από την Κ-20 της Ξάνθης. Πρόκειται για δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Χρυσούπολης πάει να κάνει  και μια ακόμη δυνατή μεταγραφή για την επίθεση αλλά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.

 

Διαβάστε επίσης