Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Με προβλημάτισε η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Με προβλημάτισε η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου»

Δηλώσεις για  το 1-1 της ομάδας του με τον Άρη Αβάτου έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς. Έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.  Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Πως ήταν το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου; Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα;

Απάντηση: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες.  Ο Άρης Αβάτου τα τελευταία χρόνια είναι ανταγωνιστικός στην κατηγορία. Είχαμε αρκετά προβλήματα παρά ταύτα προσπαθήσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Στο Α` μέρος ήμασταν καλοί, ανταγωνιστικοί. Καλύτεροι από την ομάδα του Άρη Αβάτου. Στο β` μέρος για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε ακόμη, δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Δεν δείξαμε το πρόσωπο του πρώτου 45λεπτου. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Ερώτηση:  Σαν πρεμιέρα με μια καλή ομάδα μάλλον δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα; 

Απάντηση: Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί για την εποχή. Σίγουρα στις πρώτες αγωνιστικές λείπει ο ρυθμός απ` όλες τις ομάδες.  Στο β` μέρος δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους οι γραμμές.  Μείναμε από δυνάμεις. Μας βγήκε η κούραση. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Σίγουρα ο βαθμός δεν είναι κακός αλλά θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη.

Ερώτηση: Σας ικανοποίησε η πρώτη εμφάνιση του Μελισσόπουλου;

Απάντηση; Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Αλέξη παρά το γεγονός ότι με την ομάδα προπονήθηκε τρεις μόνο φορές. Έδειξε ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός  ποδοσφαιριστής με το καλημέρα. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του.

Ερώτηση: Θα υπάρχει κάποια ακόμη μεταγραφή στη συνέχεια;

Απάντηση:  Το πιθανό είναι να έχουμε προσθήκες στο ρόστερ. Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλος του πρωταθλήματος που θα είναι φέτος πολύ δύσκολο.

 

Διαβάστε επίσης