• 15 Μαΐου 2024,

Παύλος Προβατίδης : «Δείξαμε την προσωπικότητα που έχει η ομάδα μας»

 Παύλος Προβατίδης : «Δείξαμε την προσωπικότητα που έχει η ομάδα μας»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα με την Αλεξανδρούπολη έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου, Παύλος Προβατίδης. Χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο εύκολο η δύσκολο ήταν το ματς με την Αλεξανδρούπολη;

Απάντηση:  Η κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Εμείς μπήκαμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι και το προσεγγίσαμε πολύ καλά.  Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και στην επανάληψη το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ερώτηση: Σας δυσκόλεψε το γεγονός ότι βρεθήκατε πίσω στο σκορ;

Απάντηση: Με μια φάση που έκανε ο αντίπαλος σε όλο το παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα για μια ακόμη φορά έβγαλε προσωπικότητα και κατάφερε να γυρίσει το ματς.  Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και τα παιδιά αφού ο Αετός στην τρίτη χρονιά που είναι στην κατηγορία κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει στην πρεμιέρα.

Ερώτηση: Καλύτερη του αναμενόμενου η ομάδα της Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση: Η Αλεξανδρούπολη για μας ήταν μια άγνωστη ομάδα. Δεν μπορέσανε να την κάνουμε σκάουτινγκ αφού δεν έδωσε πολλά φιλικά. Έπαιξε ένα με τον Πανθρακικό. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα. Εμένα μου άρεσε σε μεγάλο βαθμό.

Έχει καλούς παίκτες.

Ερώτηση: Ανεβάζει τη ψυχολογία το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχει το απόλυτο ο Αετός στα επίσημα παιχνίδια;

Απάντηση: Σίγουρα ανεβάζει τη ψυχολογία αλλά προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένοι.  Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.  Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο ενώ υπάρχει και το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.  Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να είμαστε αυτοί που πρέπει.

Τώρα έχουμε τον Κιλκισιακό και μετά το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με τη σειρά και σοβαρά βλέπουμε το κάθε παιχνίδι.

Ερώτηση: Η πρώτη εμπειρία του Παύλου Προβατίδη στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής;

Απάντηση: Πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Είναι ωραία η Γ` Εθνική. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Βέβαια και στην ΑΕΚ κάθε παιχνίδι ήταν ντέρμπι αλλά τώρα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης