• 8 Μαΐου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Πρέπει να βρούμε λύσεις και να ενισχυθούμε»

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Πρέπει να βρούμε λύσεις και να ενισχυθούμε»

Για το 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης, Γιάννης Μαλαματάς. Παράλληλα έκανε τον απολογισμό του Α` γύρου για την ομάδα του.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου;

Απάντηση: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά στις 20 τελευταίες μέρες, έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Κάνουμε προπόνησε με πολύ λίγα άτομα. Αυτό φυσικά βγαίνει και στο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας Παραλιμνίου. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο ένας βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους.

Ερώτηση: Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε προς το τέλος.

Απάντηση: Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση σ` ένα δύσκολο γήπεδο μετά τη βροχή. Είχαμε μια αποστολή με 13 άτομα και τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ότι στο τέλος ισοφαρίσαμε και ίσως εκεί να ήμασταν τυχεροί. Στη διάρκεια του παιχνιδιού όμως είχαμε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο.

Ερώτηση: Κλείνοντας ο Α` γύρος ο Κεραυνός Πέρνης είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό σας προβληματίζει;

Απάντηση: Σίγουρα μας προβληματίζει. Μας προβληματίζουνε πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα και πρέπει να βρεθούνε λύσεις. Εχουμε μικρό σε αριθμό ρόστερ.  Πρέπει να κάνουμε μια σημαντική ενίσχυση για να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών. Από εκεί και πέρα μόνο έτσι θα φανούμε καλύτεροι στο Β` γύρο αν και νομίζω ότι λίγο μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή.

Σε κάποια παιχνίδια δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Σίγουρα πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και φαίνεται αυτό στο παιχνίδι μας. Η διοίκηση πιστεύω ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συνεχίσει η ομάδα την προσπάθεια της στο Β` γύρο.

Ερώτηση: Γενικά τι μπορούμε να πούμε για τον Α` γύρο του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν ομάδες εύκολες ομάδες. Υπάρχει ανταγωνισμός στην κορυφή και αυτό είναι πολύ καλό.  Οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι όλες μαζί και με δυο ήττες η δυο νίκες ανάλογα μπαίνεις στη ζώνη του υποβιβασμού η ξεφεύγεις. Είναι καλό το πρωτάθλημα και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Αυτό είναι ευχάριστο.

 

Διαβάστε επίσης