Γιάννης Μαλαματάς: « Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό»

Δηλώσεις για το ισόπαλο 0-0 με το Νέστο έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς.

Τόνισε ότι παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα του έδειξε ότι έχει βάθος ενώ ακόμη συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά είπε.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με το Νέστο;

Απάντηση: Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και δημιουργήσαμε κάποιες κλασσικές  ευκαιρίες.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ και από εκεί και πέρα στο β` μέρος η αναμέτρηση ήταν πιο ισορροπημένη. Γίνανε φάσεις και από τις δυο ομάδες ενώ στο τέλος ο Νέστος θα μπορούσε να είχε πάρει το αποτέλεσμα  με το πέναλτι που έχασε. Πέναλτι που προήλθε από δικό μας λάθος.  Στην ουσία μπορούσε να μας κλέψει το παιχνίδι.  Ηταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι είχε πολύ κόσμο υο γήπεδο.

Το ματς δεν είχε φασαρίες και επεισόδια, το χαρήκανε οι πάντες.  Είναι πολύ σημαντικό αυτό και για τις δυο ομάδες που φυσικά δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Μόνο 90 λεπτά μας χωρίζουν.

Ερώτηση: Πάντως ο Κεραυνός Πέρνης ανταπεξήλθε παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε.

Απάντηση: Πραγματικά είχαμε τέσσερεις απουσίες βασικών παικτών αλλά αυτό που μετράει είναι ότι τα παιδιά που μπήκανε μέσα έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό.  Δείξανε ότι η ομάδα έχει βάθος και ότι μπορώ να υπολογίζω όλα τα παιδιά.  Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ερώτηση:  Όσο περνάει ο καιρός ο Κεραυνός δείχνει να γνωρίζει ακόμη περισσότερο την κατηγορία.

Απάντηση:  Σίγουρα αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ασπίδα την 1η αγωνιστική όπου για μένα ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, βλέπουμε ότι στα υπόλοιπα ματς έχουμε κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια.  Δε φαινόμαστε μια ομάδα νεοφώτιστη που παίζει για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας έχουν ανεβάσει πολύ τη ψυχολογία και τα παιδιά πιστεύουνε πάρα πολύ.   Βλέπουν ότι μπορούνε να κερδίσουνε τον οποιδήποτε αντίπαλο.  Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Βγάζουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Νομίζω ότι πάμε αρκετά καλά.

Διαβάστε επίσης