• 15 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Μείναμε στο αποτέλεσμα της Καβάλας»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Μείναμε στο αποτέλεσμα της Καβάλας»

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης στις δηλώσεις του στους 93, 7, εκφράζοντας πολλά παράπονα για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για το 0-0 με τον Κεραυνό Πέρνης; Είναι ένα καλό αποτέλεσμα; 

Απάντηση: Το 0-0 έχει πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη που κάναμε με την Καβάλα.  Ουσιαστικά παίξαμε στην έδρα μας και η εμφάνιση ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Μόνο οι φανέλες των ποδοσφαιριστών υπήρχαν στο γήπεδο αν εξαιρέσεις δυο τρεις ποδοσφαιριστές που προσπαθήσανε. Οι υπόλοιποι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Το αποτέλεσμα άσχετα αν χάσαμε το πέναλτι σ`  ένα κομβικό σημείο στο τέλος του αγώνα,  ήταν επιτυχία για μας έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.  Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μείνανε στο αποτέλεσμα της Καβάλας και αυτό το πληρώσαμε.

Ερώτηση: Είδανε τον Κεραυνό Πέρνης υπεροπτικά;

Απάντηση: Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο. Ο Κεραυνός Πέρνης πήγε το παιχνίδι στη δύναμη γιατί έπρεπε αυτό να κάνει αφού ο Νέστος έχει περισσότερη ποιότητα.  Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε  στη δύναμη αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά.  Ηταν εκτός τόπου. Ηταν μόνο οι φανέλες του μέσα στο γήπεδο.

Ερώτηση: Σε προβλημάτισε αυτή η εμφάνιση;

Απάντηση: Πάρα πολύ.  Πιθανόν να έχουμε δραστικές αλλαγές. Δε γίνεται να υπάρχουν αδιάφοροι ποδοσφαιριστές στο Νέστο όσο είμαι εγώ προπονητής. Όποιος παίζει με τη φανέλα του Νέστου πρέπει να ματώνει. Όποιος δεν παίζει θα πάει σπίτι του. Είμαι αποφασισμένος πάνω σε αυτό.

Ερώτηση: Για πρώτη φορά δεν έπαιξε τερματοφύλακας ο Αθανασίου. Υπήρχαν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Απάντηση: Το Νάσο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και το ξέρει ο ίδιος. Απλά θεωρώ ότι περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα. Ο Χαραλαμπίδης έδειξε στοιχεία ότι μπορεί να σταθεί και του έδωσα την ευκαιρία και πήγε εξαιρετικά.  Εβγαλε δυο τρια τετ α τετ αν εξαιρέσουμε κάποιους άστοχους εξόδους που είχε.  Είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Νάσος είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και είμαι πολύ τυχερός που έχω δυο τερματοφύλακες πολύ καλού επιπέδου.

Ερώτηση: Έχασε την ευκαιρία ο Νέστος να πατήσει κορυφή.

Απάντηση:  Δεν το αξίζαμε να πατήσουμε κορυφή στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι άσχετα αν χάσαμε το πέναλτι. Δεν αξίζαμε να πατήσουμε κορυφή. Πρέπει να αλλάξουνε μερικοί ποδοσφαιριστές νοοτροπία και να μπούνε μέσα και να αρχίσουν να ματώνουν.  Για το αποτέλεσμα με την Καβάλα έχουν υπερβάλει τους εαυτούς τους  τέσσερεις- πέντε ποδοσφαιριστές και άλλαξε το αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι ήταν σε ρηχά νερά.

 

Διαβάστε επίσης