Γιάννης Προμούσας :«Ανοίγω ένα νέο κύκλο προσφοράς»

 Γιάννης Προμούσας :«Ανοίγω ένα νέο κύκλο προσφοράς»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Προμούσας, πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και επικεφαλής του συλλόγου της Παλιάς Καβάλας όπου οργανώνονται σημαντικές εκδηλώσεις. Η «παρθενική» του συνέντευξη στην ΠΡΩΙΝΗ για την εμπειρία που άρχισε πλέον να βιώνει παρουσίασε ενδιαφέρον, καθώς όπως άφησε να εννοηθεί σκοπεύει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να αποχωρήσει από τις υπόλοιπες θέσεις που κατέχει σήμερα στις συλλόγους όπου δραστηριοποιείται.

Ο Γιάννης Προμούσας δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι ανοίγει ένα νέο κύκλο προσφοράς. Οι συμμετέχοντες στα κοινά, επεσήμανε, πρέπει να μετέχουν και στις τοπικές εκλογές. Έτσι ώστε να ταράξουμε τα νερά, τόνισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Προμούσα, οι νέες υποψηφιότητες μπορούν και πρέπει να δώσουν μια νέα πνοή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συμμετέχω από μεράκι και αγάπη, συμπλήρωσε, αφού θέλω να προσφέρω στην πόλη. Μπορώ, σημείωσε, να βάλω ένα λιθαράκι για τον Δήμο Καβάλας.

Σχετικά με τα προβλήματα και τις αντίθετες σκέψεις που ανακύπτουν, ο Γιάννης Προμούσας παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κι αυτά. Τα προβλήματα πράγματι υπάρχουν, παρατήρησε, αλλά δεν με αποτρέπουν. Αποτελούν ερεθίσματα προκειμένου να προσπαθήσει κάποιος περισσότερο.

Αναφορικά με τον εαυτό του και την προεκλογική του δραστηριότητα ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να αλλάξει, αλλά ταυτόχρονα θα επιδιώξει να συναντήσει επιπλέον κόσμο και να μιλήσει με όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες. Μέχρι τώρα πάντως η ανταπόκριση που συναντά είναι θετική.

Διαβάστε επίσης