Γιάννης Τσεβρετζής στους 93,7 : « Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο»

 Γιάννης Τσεβρετζής στους 93,7 : «  Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη της Δόξας Θεολόγου, που έσπασε το αήττητο του Αετού Ορφανού, έκανε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας της Θάσου,  Γιάννης Τσεβρετζής.  Μάλιστα αφιέρωσε το τρίποντο αυτός και οι ποδοσφαιριστές του, στον πρόεδρο της Δόξας, κ. Μαντέχο.  Ακόμη χαρακτήρισε πέρα δίκαιη την επικράτηση των γηπεδούχων.

Αναλυτικά.

Για του που κρίθηκε το ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού: « Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων. Ηταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Εμείς είχαμε δυο στοιχεία που ζήτησα από τα παιδιά, αποφασιστικότητα και θέληση. Μάλλον σε αυτά κρίθηκε και το ματς.

Μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάνοντας και πολλές ευκαιρίες. Η νίκη μας είναι δίκαιη 100%. Νομίζω ότι όποιος ήταν στο παιχνίδι, είδε ότι ήμασταν περισσότερο ουσιαστικοί, ότι χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Παίξαμε καλύτερα»

*Για τη σημασία που είχε η αναμέτρηση και το πόσο αλλάζει η διάθεση της Δόξας, μετά από  αυτή η νίκη: «  Ηταν αποφασιστικής σημασίας. Δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει η αντίπαλη ομάδα  και εμείς να έχουμε βάσιμες ελπίδες, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ελπίδες για το πρωτάθλημα.  Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας. Για μας ήταν… εξάποντο.  Μια ψυχολογική τόνωση απέναντι σε μια ομάδα που είχε 8 νίκες σε 8 παιχνίδια.  Καταλαβαίνεται και εσείς ότι σαν ομάδα τη χρειαζόμασταν  τη νίκη πάρα  πολύ»

*Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι: « Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα ορισμένα πράγματα με καπνογόνα και κροτίδες, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται. Η διάθεση  του κόσμου να  μας βοηθήσει μας  αρκεί, μας εμψυχώνει και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια.
*Για του αφιερώνουν τη νίκη, προπονητής και παίκτες: « Όλη η ομάδα, εγώ και οι ποδοσφαιριστές, φυσικά και την αφιερώνουμε στον πρόεδρο κ. Μαντέχο. Ένα κομμάτι στο μυαλό μας, ήταν να αφιερώσουμε αυτή τη μεγάλη νίκη στον πρόεδρο. Είμαι υπερήφανος που μαζί με τα παιδιά, μπορέσαμε να προσφέρουμε αυτή τη μεγάλη χαρά σ` έναν άνθρωπο, που έχει δώσει τα πάντα στη Δόξα»

*Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: « Φυσικά με μια νίκη δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα για μας, βλέποντας και τη βαθμολογία. Απλά αυτή η νίκη μας δίνει βάσιμες ελπίδες ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα»

Διαβάστε επίσης