Για κάποιους τα μπάνια συνεχίζονται …

 Για κάποιους τα μπάνια συνεχίζονται …

Το γεγονός οτι η Άνγκελα Μέρκελ θα είναι υποψήφια για μια τέταρτη θητεία ώς καγκελάριος της Γερμανίας δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για την Ελλάδα.

Η Μέρκελ είναι στην εξουσία απο το 2005 , δηλαδή έντεκα χρόνια και είναι έτοιμη, όπως όλα δείχνουν για άλλη μια θητεία.

Για πολλούς εκτός Ελλάδας αυτό είναι μια καλή είδηση γιατί η Μέρκελ είναι δύναμη σταθερότητα για την Ευρώπη άσχετα με την οικονομική λιτότητας που υποστηρίζει.

Πάντως είναι γεγονός οτι η Μέρκελ δεν έχει αντίπαλο και είναι έτοιμη για άλλη μια νίκη στις εκλογές που έρχονται.

Μάλιστα μια δημοσκόπηση της BILD έδειξε οτι το 55% των Γερμανών την θέλουν ώς καγκελάριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας των Αθηνών ο Μπαράκ Ομπάμα φεύγοντας απο την πρωτεύουσα συμβούλεψε τον Αλέξη Τσίπρα να κλείσει την συμφωνία με τους δανειστές για το χρέος πριν αναλάβει ο Τράμπ ο οποίος είναι απρόβλεπτος.

Αυτό σημαίνει οτι ο Τσίπρας θα πρέπει να έχει τις πρώτες συμφωνίες για την ελάφρυνση του χρέους εντός του έτους και θα πρέπει να πείσει για αυτό και τους Γερμανούς.

Πρόσφατα δήλωσε ο Ρέμος οτι ο φίλος του ο Λιάγκας λόγω του χωρισμού με την Φαίη με την οποία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά έχει λιώσει και μείνει μισός.

Μήπως εννοούσε μισός ελέφαντας ;

Διότι στις φώτο που είδα εγώ δεν διέκρινα κάποιον που λιώνει απο την αδυναμία.

Εκτός και αν ο Ρέμος τον συγκρίνει με τον ευατό του που έχει γίνει πλέον σαν μοσχαροκεφαλή.

Φαίνεται οτι η καλή πορεία της δεύτερης αξιολόγησης σύντομα θα οδηγήσει σε νέα χαλάρωση των capital controls και το όριο αναλήψεων ανά εβδομάδα να είναι στα 500 ευρώ άρα 2.000 κάθε μήνα.

Το έχουμε επαναλάβει και το ξαναγράφουμε οτι στην φάση που είμαστε μόνο η ολοκληρωτική άρση των capital controls θα είναι μια καλή είδηση για την ελληνική οικονομία και τους έλληνες πολίτες κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αφού όπως έχουμε πεί πάρα πολλές φορές εμείς οι έλληνες είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

Ξεκίνησε ο χειμώνας και ξεκίνησαν και οι εβδομαδιαίες αποδράσεις της Ελένης Μεναγάκη οποία γίνεται στην κυριολεξία “λούης” μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό πηγαίνει στα ΑΧΛΑ της Άνδρου όπου έχει μποστάνι με βιολογικά προϊόντα και είναι πολύ περήφανη για αυτό.

Εννοείται οτι άλλοι τρώνε το χώμα με το φτυάρι και η Ελένη απλά πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο και τα μαζεύει.

Βέβαια στις φώτο που ανεβάζει δεν βάζει αυτούς που τρώνε το χώμα αλλά την ίδια με ένα καλάθι γεμάτο με τους καρπούς της γης.

Έτσι και εγώ κάνω δεκαπέντε μποστάνια μποστάνια και οχι ένα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελένη μάζεψε λεμόνια , μελιτζάνες , ντοματάκια και φασολάκια.

Ραντεβού με το μποστάνι της Ελένης το άλλο Σαββατοκύριακο γεροί να είμαστε.

Η νέα εφημερίδα που μας βγήκε απο αριστερά και έχει τον τίτλο documento κυκλοφόρησε με μια συνέντευξη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα Μπέττυ Μπαζιάνα.

Έκδότης της εφημερίδας είναι ο Χ.Καλογρίτσας και διευθυντής ο Βαξεβάνης.

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά ;

Βαρύς θα είναι όπως όλα δείχουν ο χειμώνας για τις βόρειες χώρες της Ευρώπης με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες απο Δεκέμβριο μέχρι και Φλεβάρη και αυτό που μένει να δούμε είναι κατά πόσο αυτό το κλίμα ψύχους θα επηρεάσει τις χώρες της Νότιας Ευρώπης που είναι προετοιμασμένες για έναν ήπιο χειμώνα.

Λέτε αυτές οι προβλέψεις να πέσουν έξω και τελικά να δαγκώσουμε το …… μας ;;

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Ολα θα πάνε καλά , παραμένουμε αισιόδοξοι γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.

Είναι γνωστό οτι είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης