• 19 Απριλίου 2024,

Γιατί να μην μπορεί να είναι γραμματέας αυτό το κορίτσι ;

 Γιατί να μην μπορεί να είναι  γραμματέας αυτό το κορίτσι ;

Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το κορίτσι η Θωμαρίτα η Καλδάρα δεν κάνει για γραμματέας του Υφυπουργού των Εξωτερικών ;

Το κορίτσι πέρα απο την εκρηκτική εμφάνιση και το εκτόπισμα που διαθέτει ως γυναίκα μπορεί να διαθέτει και όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζεται μία γραμματέας για να είναι επιτυχημένη.

Πέσανε όλοι να την φάνε και τελικά τα καταφέρανε και έτσι το κορίτσι παιρητήθηκε και είναι πλέον προς αναζήτησης νέας εργασίας.

Είναι αλήθεια οτι αυτή την κοπέλα την συνοδεύει μία υπερβολή σε όλα της αλλά αυτό δεν θ πρέπει να αποτελεί κριτήριο για την δουλειά της.

Το πρώτο ερώτημα που έχουμε είναι από που βγαίνει το Θωμαρίτα και το δεύτερο αν υπάρχει καμμία σχέση με τον συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Και αν η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι εύκολη στο πρώτο μάλλον είναι δύσκολη αφού κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά να μας πει απο προέρχεται το Θωμαρίτα.

Εκτός αν θέλανε να της δώσουν δύο ονόματα ( Θωμάς και Ρίτα) και τα ενώσανε και βγήκε το Θωμαρίτα.

 

Η είδηση όμως της ημέρας είναι άλλη.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την τελευταία σχέση με τον Νάσο Αναστασόπουλο φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη.

Και αυτή την φορά ο υποψήφιος γαμπρός είναι φτωχόπαιδο και στα παιδικά του δύσκολα χρόνια ήταν λουστράκος όπως ο Καϊλας στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 60.

Πρόκειται , σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου τον 29χρονο Φίλιππα Τσαγκαρίδη ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι έτοιμος να κάψει τα καράβια του για την πάρτι της Κατερίνας.

Το θέμα είναι οτι η Κατερίνα μπλέκει όλο και με πιο μικρούς στην ηλικία αφού μετά τον Νάσο και ο επόμενος είναι αρκετά χρόνια μικρότερος της.

Μακάρι αυτή την φορά , αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα για την σχέση αυτή , να βρει το Κατερινάκι ένα λιμάνι και επιτέλους να δέσει γιατί η σώου μπιζ της  χώρας δεν αντέχει την Κατερίνα χωρίς ταίρι.

Πιάσε Κατερίνα το νέο αμόρε απο το χέρι και στήσε σε όλους αυτούς που σε χλευάζουνε ΚΑΡΤΕΡΙ !!!!

 

Αεροδρόμιο θα γίνει ο δρόμος της 7ης Μεραρχίας με την καινούργια άσφλατο.

Μέχρι να περάσει καμμιά οπτική ίνα  ή κάτι άλλο χαρείτε τον νέο οδόστρωμα γιατί σύντομα θα βρούμε κάποιο λόγο για να ξανασκάψουμε.

Εδώ είναι Ελλάδα και δεν είναι παίξε – γέλασε !

Στο να χαλάμε είμαστε μανούλες !!!

 

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον Σπανούλη του Ολυμπιακού ;

Μας έχει πρήξει , γερός να είναι , ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τα μηνύματα και τις selfie μέσα απο το Ιατρικό Κέντρο στο οποίο βρέθηκε για να κάνει μία επέμβαση στο πόδι του.

Το πρώτο μήνυμα το αρχηγού μετά το χειρουργείο.

Το πρώτο μήνυμα του Σπανούλη μετά το πρωΙνό , το πρώτο μήνυμα του Σπανούλη λίγο πριν περάσει το πρώτο του βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο.

Αβέρτα στα μηνύματα και στις selfie απο φίλους και συγγενείς.

Λες και δεν πήγε για επέμβαση αλλά είναι διακοπές.

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτή η επέμβαση έχει μετατραπεί σε κρουαζιέρα αναψυχής.

Αν έτσι γινόταν με όλους τους έλληνες πολίτες θα χαιρόσουν να κάνεις επεμεβάσεις.

Πάντως η πρώτη selfie που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν με τον σύζυγο του και η δεύτερη με τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο τον Φορτούνη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι , πονηροί και σίγουρα προεκλογικοί.

Έχουμε καλή διάθεση και με αυτή την καλή διάθεση θέλουμε να περάσουμε και αυτή την εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης