• 20 Απριλίου 2024,

Γιατί όσοι καταζητούνται γίνονται σαν τον Βob Marley ;

 Γιατί όσοι καταζητούνται  γίνονται σαν τον Βob Marley ;

Είναι αλήθεια οτι το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω μας,μας ταλαιπώρησε όσο αφορά την καιρική αστάθεια που ήταν και το κύριο χαρακτηριστικό του αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είχαμε την επιδείνωση με τα φαινόμενα που μας λέγανε πολλοί και διάφοροι οτι θα έρθουν.

Τελικά την βγάλαμε με μερικές ασθενείς βροχούλες οι οποίες όμως συνδυάστηκαν  με πολύ λογικές θερμοκρασίες για την εποχή.

Οι καταιγίδες και τα χαλάζια μείνανε στις προβλέψεις και με μερικές ασθενείς βροχούλες πηγάμε παρακάτω.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά την Τρίτη φαίνεται να επιστρέφει η κανονικότητα στον καιρό της εποχής με την θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς.

Πάντως είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο οτι ο Ιούνης θα τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε, δροσερά.

Δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο απο τον Ιούνη που όμως είναι αλήθεια οτι χάλασε αρκετά Σαββατοκύριακα και έβγαλε εκτός προγράμματος αρκετούς επαγγελματίες.

Ας ευχηθούμε οτι απο εδώ και μετά δεν θα έχουμε άλλες τέτοιες εκπλήξεις.

 

Το άλλο κύριο χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου που πέρασε είναι οι αφίξεις πολλών τουριστών και απο την Τουρκία.

Μετά απο αρκετές εβδομάδες εμφανίστηκαν στην περιοχή οι Τούρκοι τουρίστες αφού η πινακίδα 34 ΤR πήγε σύννεφο όλο το Σαββατοκύριακο.

Τούρκοι σε όλες τις τουριστικές περιοχές και κυρίως στο Παληό.

Μακάρι να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό να κατεβαίνουν και τις επόμενες εβδομάδες γιατί είναι αλήθεια οτι τους χρειαζόμαστε.

 

Γιατί όσοι καταζητούνται απο την ελληνική αστυνομία γίνονται σαν τον Bob Marley οι περισσότεροι ;

Και ο συγχωρεμένος ο Μάκης ο Ψωμιάδης όταν τον πιάσανε ήταν με γένια και μπούκλες στο μαλί αλλά και ο Σώρας μια απο τα ίδια.

Ειδικά ο Σώρας λέει το ρεπορτάζ οτι είχε αφήσει γένια και μακρί μαλί γιατί πρν το παίξει Bob Marely το έπαιζε παπάς.

Το θέμα είναι οτι και αυτός αν και καταζητούνταν απο τον Μάρτιο του 2017 ,αν δεν κάνω λάθος ,τελικά έπεσε στην φάκα της Ελληνικής Αστυνομίας από την στιγμή που δεν έφυγε απο την χώρα.

Το είχαμε γράψει και τότε όταν είχε βγεί το ένταλμα σύλληψης οτι αν δεν φύγει απο την χώρα αργά ή γρήγορα θα συλληφθεί.

Είναι γνωστό αγαπητοί μου αναγνώστες οτι ζούμε σε μια χώρα που αγαπά την ρουφιανιά.

Μπορεί να μην αγαπά τον ρουφιάνο αλλά την ρουφιανιά την λατρεύει.

Η σύλληψη του Σώρα είναι αποτέλεσμα ρουφιανιάς αφού μετά απο συγκεκριμένες πληροφορίες η αστυνομία έκανε ντού στο διαμέρισμα στον Άλιμο και τον έπιασε μέσα στο διαμέρισμα με έναν οπαδό του.

Χθες Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Η υπογραφή στις ΠΡΕΣΠΕΣ είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο ενός σήριαλ που θα παίζει τους επόμενους μήνες αφού μετά την πρώτη αυτή υπογραφή πρέπει να γίνουν ένα σωρό άλλα πράγματα με πιο σοβσρό το δημοψήφισμα  Σκόπια που θα  επικυρώσει ή θα ακυρώσει την συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σήμερα είναι κομματάκι δύσκολο να περάσει απο τον λαό αυτή η συμφωνία αφού το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που θα γίνει φαίνεται να είναι πιο δυνατό απο το ΝΑΙ.

Καταλαβαίνετε οτι μπορεί μέσα σε ένα βράδυ να ακυρωθούν όλα και να επιστρέψουμε στο σημείο 0.

 

Η Βραζιλία μπορεί να μην κέρδισε προχθες την Ελβετία που είναι επίσης καλή ομάδα αλλά έδειξε με την απόδωση της οτι είναι η πιο φρέσκια ομάδα του Μουντιάλ και είναι όντως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Έχει παικταράδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την διαφορά.

Εκτός απο τον Μαρσέλο που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του έχει Γουίλιαν που είναι βολίδα αλλά και Φελίπε Κουτίνιο που έβαλε την γκολάρα στο πρώτο παιχνίδι.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης