• 15 Μαΐου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης: « Δίκαιη η νίκη του Βύρωνα με τη Δόξα , δεν αμφισβητείται»

 Γιώργος Αγγελίδης: « Δίκαιη η νίκη του Βύρωνα με τη Δόξα , δεν αμφισβητείται»

Δηλώσεις για τη σπουδαία νίκη του Βύρωνα μέσα στην έδρα της Δόξας Θεολόγου έκανε στο proininews o προπονητής της ομάδας Γιώργος Αγγελίδης.

Μίλησε για μια δίκαιη νίκη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Ποια είναι η άποψη σου για το ματς με τη Δόξα Θεολόγου, δίκαιη η νίκη του Βύρωνα;

Απάντηση: Φυσικά είναι δίκαιη η νίκη του Βύρωνα. Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και το δείξαμε.  Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δυο τετ α τετ του Άγγου στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δυο του Παντελίδη στο Β` μέρος. Ζητούσαμε σε όλη τη διάρκεια το γκολ. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οι παίκτες των δυο ομάδων βάζανε δυνατά τα πόδια τους, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Σε κάθε παιχνίδι γίνονται πολλές φάσεις και υπάρχουν χτυπήματα. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα παιχνίδια.  Δεν χρειάζεται να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες.

Ερώτηση: Δεν αμφισβητείται η νίκη του Βύρωνα;

Απάντηση: Όχι σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο από εμάς αλλά και από ανθρώπους που είδαν το παιχνίδι. Μια ομάδα είχε τη μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με προϋποθέσεις.

Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Απειληθήκαμε ελάχιστα, μόνο από ένα διαγώνιο σουτ.

Ερώτηση: Πέρασε εν ολίγοις ο Βύρωνας μέσα από μια δύσκολη έδρα.

Απάντηση: Σίγουρα. Θεωρώ ότι η έδρα της Δόξας είναι πολύ δυνατή, πολύ ισχυρή. Εμείς περάσαμε από την έδρα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι δύσκολα θα περάσουν πολλές ομάδες από την έδρα της Δόξας.

Ερώτηση: Ανεβάζει τη ψυχολογία αυτή η  νίκη;

Απάντηση: Σίγουρα ανεβάζει τη ψυχολογία και θέλουμε ένα σερί νικών για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο.  Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο αλλά δυο ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μας κρατήσανε πίσω.

Διαβάστε επίσης