• 19 Απριλίου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: «Ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου»

 Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: «Ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου»

Για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Βύρωνα Γιώργος Αγγελίδης .  Επίσης αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Που κρίθηκε το ντέρμπι στο Βερούλειο;  Δίκαιη η νίκη του Βύρωνα;

Απάντηση: Ήταν μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου.  Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, νυχτερινό με προβολείς και είχε πάρα πολύ κόσμο. Η ομάδα μου στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας.   Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργούσαμε ευκαιρίες.  Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε για πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια μας και επίσης είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες.

Ερώτηση: Μετά την αποβολή του Μοσχόπουλου μήπως το άγχος έγινε μεγαλύτερο ;

Απάντηση: Μετά την αποβολή του Μοσχόπουλου γύρω στο 65`, αλλάξανε οι συνθήκες του παιχνιδιού. Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τον Βλάχο που εκείνη τη στιγμή ήταν ο επιθετικός μας μέσος. Αλλάξαμε τον σχηματισμό της ομάδας. Πάλι όμως δεν κινδυνέψαμε άμεσα αφού είχαμε την κατοχή της μπάλας και βγήκαμε στην κόντρα πετυχαίνοντας ένα τρίτο γκολ με 10 παίκτες. Νομίζω ότι ακόμη και με 10 παίκτες σταθήκαμε πολύ καλά. Σίγουρα δεν είχαμε την κυριαρχία που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο. Σε αυτό φυσικά έφταιξε η αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων.

Ερώτηση:  Πέτυχε το εγχείρημα να γίνει το ματς βραδινό;

Απάντηση:  Νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε από μέσα. Αυτό φάνηκε από την όρεξη που είχαν τα παιδιά και των δυο ομάδων. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια. Θα είναι πολύ όμορφο να γίνεται 2-3 φορές το χρόνο.

Ερώτηση: Βοηθάει και ψυχολογικά αυτή η νίκη. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Απάντηση: Σίγουρα. Κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τον Ηρακλή που αυτή τη στιγμή δεν είναι στην Α` κατηγορία έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Είναι τα παιχνίδια που τα υπολογίζεις ως δύσκολα μέσα στη σεζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από την προσήλωση που είχανε στο παιχνίδι. Επίσης και από τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν και το έζησαν έντονα στον πάγκο.

Ερώτηση:  Τι μπορούμε να πούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ;

Απάντηση: Είχαμε κάποιες απώλειες στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας.  Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε διαφορετικά. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και μετά ότι προκύψει θα είναι καλό.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης