Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Στολίδι ο Μπαϊκαρά, μπράβο σε όλα τα παιδιά»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Στολίδι ο Μπαϊκαρά, μπράβο σε όλα τα παιδιά»

Από τη Δράμα όπου συμμετέχει σε σχολή της UEFA μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για τη νίκη της ομάδας του με την Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι  η άποψη σας για το ματς με την Ένωση Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση: Η ομάδα δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει την απόδοση της σε διάρκεια. Έχει διαστήματα καλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι πολύ μεγάλο διάστημα μαζί και δεν έγινε η κατάλληλη προετοιμασία αφού αρχίσαμε αργά .

Απλά τώρα ψάχνουμε το καλό μας διάστημα, είτε θα είναι στο πρώτο ημίχρονο, είτε στο δεύτερο.  Εγώ δικαιολογώ αυτή την κατάσταση. Εχουμε διαστήματα που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και εκεί παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Δεν πληρώνουμε τα κακά μας διαστήματα. Έχουμε την τύχη μαζί μας. Υπάρχουν έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές που όταν έχουν το καλό διάστημα παίρνουν το ματς. Ο Μπαϊκαρά είναι παίκτης για μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι παίκτης άλλου επιπέδου. Δεν έχω να πω τίποτα. Είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Εμείς τον πείσαμε να κάνει μια τελευταία παρουσία στα γήπεδα, σαν στολίδι που είναι. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.  Παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και το κυριότερο ότι  είναι σπουδαίος χαρακτήρας.

Δεν θέλω να αδικήσω την παρουσία κανενός. Ο Μπλιός, ο Κοβάτσης που δίνει ώθηση όταν μπαίνει μέσα, ο Φραγκούλης, ο Λίτσκας.  Τρομερές παρουσίες. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Παλεύουν όλα τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Ερώτηση: Φυσικά δεν τρομάζει η κορυφή το Νέστο. Είναι συνηθισμένος από πέρσι.

Απάντηση: Στην 5η αγωνιστική δεν υπάρχει ούτε πρώτος, ούτε δεύτερος, ούτε τρίτος, ούτε τελευταίος. Δε βγαίνει πρωταθλητής από την 5η αγωνιστική. Έτσι ζαλιστήκαμε πέρσι και πέσαμε από την κορυφή προς το τέλος. Φέτος είναι ο Πανσερραϊκός, το Παραλίμνιο, ο Αετός. Δεν υπάρχουν φέτος ομάδες που γίνονται σάκοι του μποξ. Πέρσι είχαμε αδύνατες ομάδες. Φέτος όλα είναι ντέρμπι. Η Δόξα Κάτω Καμήλας επίσης είναι εξαιρετική ομάδα.

Ερώτηση: Η συνέχεια τι λέει για το Νέστο;

Απάντηση: Δουλειά, τίποτα άλλα. Ο Νέστος είναι μια ομάδα που πρέπει να δουλέψει.  Ομάδα που δεν δουλεύει και επαναπαύεται δεν έχει διάρκεια. Εμείς θέλουμε να έχουμε διάρκεια.

Φέτος να μπορέσουμε να ζήσουμε αυτά που δεν ζήσαμε άλλες χρονιές. Να υπάρχει ηρεμία και διάθεση απ` όλους μας.

 

Διαβάστε επίσης