• 8 Μαΐου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7 : « Δίκαια ο ΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο, πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

 Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7 : « Δίκαια ο ΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο,  πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Δηλώσεις στους 93,7 για τον τελικό Κυπέλλου του Βύρωνα με τον ΑΟΚ έκανε ο Γιώργος Αγγελίδης. Υποστήριξε ότι η ομάδα του εμφανίστηκε ανταγωνιστική αλλά και ότι ο ΑΟΚ δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη σου για τον τελικό του Κυπέλλου;

Απάντηση:  Πιστεύω ότι έγινε ένας πολύ ωραίος τελικός. Αν το επέτρεπε ο καιρός και να ήταν σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος που είχε πολλά νερά το ματς θα ήταν ακόμη καλύτερο. Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν για να παίξουν ποδόσφαιρο. Εμείς δεν είχαμε καμία σκοπιμότητα στο παιχνίδι μας. Βοηθήσαμε στο να υπάρχει θέαμα.  Μπήκανε 4 γκολ, είχε πολλές φάσεις και νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού φανήκαμε ανταγωνιστικοί.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δώσανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.  Σίγουρα ο ΑΟΚ ήταν ανώτερος και κράτησε καλύτερα τη μπάλα μέσα στο γήπεδο.    Είχε περισσότερες ανάσες και δίκαια κατέκτησε το κύπελλο.

Ερώτηση:  Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Βύρωνας βρήκε πατήματα, το δύσκολο ήταν το πρώτο διάστημα του αγώνα.

Απάντηση: Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τα μαρκαρίσματα μας.

Από εκεί και μετά προσαρμοστήκαμε καλύτερα στον αντίπαλο, κλέβαμε τη μπάλα και βγαίναμε στην κόντρα.  Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε ευκαιρίες. Είχαμε το δοκάρι με τον Σεφερίδη και ένα σουτ του Καρύπογλου. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.   Πιστεύω ότι μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε την κατάσταση αλλά πάλι ο ΑΟΚ είχε την κατοχή ενώ εμείς ψάχναμε την κόντρα επίθεση.

Ερώτηση: Σίγουρα ήταν ένα ωραίο ταξίδι η πορεία του Βύρωνα στο Κύπελλο;

Απάντηση:  Είναι επιτυχία που βρεθήκαμε στον τελικό και η παρουσία μας έδειξε ότι βρεθήκαμε άξια.    Δεν έχει τελειώσει η χρονιά αφού έχουμε μερικά ματς στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη για τον Βύρωνα.

 

 

Διαβάστε επίσης