• 30 Απριλίου 2024,

Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: « Ευχαριστώ τους παίκτες, η διοίκηση μου έδωσε τα πάντα»

 Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: « Ευχαριστώ τους παίκτες, η διοίκηση μου έδωσε τα πάντα»

Συνέντευξη για την άνοδο του Βύρωνα από τη Β` στην Α` κατηγορία, παραχώρησε στους 93,7 ο προπονητής της Καβαλιώτικης ομάδας, Γιώργος Αγγελίδης.

Τόνισε ότι η σταθερότητα της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε την επιτυχία ενώ εκθείασε το έργο της διοίκησης και παράλληλα ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για τη παρουσία τους όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τέλος καλό όλα καλά για το Βύρωνα.

Απάντηση: Ηταν μια χρονιά που για μας είχε πολλές συγκινήσεις.  Κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αφού είμαι νέος προπονητής. Για μένα ήταν μια μεγάλη εμπειρία.

Κατέληξε θετικά  και είναι κάτι που δε θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Ερώτηση: Ηταν δίκαιη η επικράτηση με τον Μ. Α Ορφανίου;

Απάντηση: Το Σάββατο εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Ηταν δίκαιη η επικράτηση. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω σε ένα πολύ κακό γήπεδο που πρέπει πολύ γρήγορα να διορθωθεί αφού είναι επικύνδηνο για τη σωματική ακαιρεότητα των ποδοσφαιριστών.  Ισως να γινόταν καλύτερο παιχνίδι αν ήταν καλύτερο το γήπεδο. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Σίγουρα είναι κάπως άδικο όταν την τελευταία αγωνιστική μια ομάδα δε τα καταφέρνει να πάρει την άνοδο από τις δυο που διεκδικούν.

Μας άγχωσε το γεγονός γιατί όλα κρινότα σ` ένα παιχνίδι. Εμείς πάντως στα 9 τελευταία παιχνίδια είχαμε μια σταθερότητα σαν ομάδα. Είχαμε εμπιστοσύνη στα πόδια τα δικά μας. Δε μπορώ να πω ότι ήμασταν αγχωμένοι αλλά παράλληλα ήμασταν και πολύ αισιόδοξοι.

Ερώτηση: Ο Βύρων είχε απώλειες με τις θεωρητικά μικρές ομάδες της κατηγορίας. Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αν δεν είχατε αυτές τις γκέλες.

Απάντηση:  Συμφωνώ. Το καλοκαίρι η ομάδα δημιουργήθηκε από την αρχή σε όλα τα επίπεδα. Σε διοικητικό επίπεδο αλλά και στο έμψυχο δυναμικό. Μια ομάδα νέα θέλει το χρόνο της, για να μπορέσει να φτιαχθεί και να φτάσει σ` ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα και τώρα θέλουμε δουλειά.  Θέλαμε το χρόνο μας που ήρθε τους τελευταίους 3 μήνες. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μια σιγουριά.   Κάνεμε κάποια αποτελέσματα ατυχή που ίσως να ήταν αναμενόμενα.

Ερώτηση: Πόσο βοήθησε η διοίκηση και ο πρόεδρος ο κ. Καρύπογλου; Εγιναν δυνατές προσθήκες ακόμη και το Γενάρη.

Απάντηση: Οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, που εμπιστεύθηκε εμένα. Ένα παιδί νέο χωρίς προπονητικές εμπειρίες. Ηταν και ρίσκο.  Η διοίκηση μου έδωσε τα πάντα χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση προς το πρόσωπο μου.

Ερώτηση: Συζητήσατε για την επόμενη μέρα;

Απάντηση: Σίγουρα λίγο ακόμη πανηγυρίζουμε.

Σίγουρα σε λίγες μέρες θα συζητήσουμε για την επόμενη μέρα. Εγώ θα συνεχίσω στον πάγκο.  Ακόμη και η ομάδα να μην έπαιρνε το εισιτήριο, ο Βύρων δε θα σταματούσε να υφίστατε.  Η προσπάθεια που ξεκίνησε από τη διοίκηση δεν ξεκίνησε για ένα χρόνο.

Δε θα τα παρατούσε η διοίκηση. Υπήρχε σχέδιο και την επόμενη μέρα έστω και αν ο Βύρων ήταν στη Β` κατηγορία.

Ερώτηση: Θα χρειαστει ενίσχυση ο Βύρων στην Α` κατηγορία;

Απάντηση:  Εχουμε ένα κορμό που δεν είναι ποδοσφαιριστές Β` κατηγορίας. Οι περισσότεροι είναι Α` κατηγορίας.  Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες για να έχουμε περισσότερο βάθος. Σίγουρα όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Ερώτηση: Που αφιερώνεις  την άνοδο;

Απάντηση: Θέλω να την αφιερώσω στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά με κάνανε ευτυχισμένο. Όλο το χρόνο ο σεβασμός που είχαν στο πρόσωπο μου, ήταν απίστευτος.  Δε θα τους ξεχάσω ποτέ. Ηταν η πρώτη μου εμπειρία. Ο Βύρων είναι μια ιστορική ομάδα και φυσικά πρέπει να παίζει στην Α` κατηγορία.

 

2

Διαβάστε επίσης