• 18 Μαΐου 2024,

Γιώργος Φιλόσογλου: « Κατά 80% έτοιμο το γήπεδο, σύμφωνα με τους ειδικούς» – Ο ΑΟΚ θέλει Βερούλειο και με Ορφέα Ξάνθης

 Γιώργος Φιλόσογλου: « Κατά 80% έτοιμο το γήπεδο, σύμφωνα με τους ειδικούς» – Ο ΑΟΚ θέλει Βερούλειο και με Ορφέα Ξάνθης

Χθες το μεσημέρι έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού, κ. Γιώργος Φιλόσογλου για το που θα παίξει την Κυριακή ο ΑΟΚ, στο εντός έδρας ορισμένο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης. Τόνισε χαρακτηριστικά: « Εχει γίνει επανασπορά στο γήπεδο, έχει αρχίσει να δένει και την Κυριακή είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμο σύμφωνα με αυτούς που έχουν αναλάβει το έργο. Αυτοί είναι πιο ειδικοί από μας.

Το γήπεδο μέχρι την Κυριακή θα έχει φτάσει στο 80% της απόδοσης που θέλουμε να έχει. Το 100% θα το έχουμε σε περίπου 10-15 μέρες.

Μίλησα με τον κ. Βακιρτζή και μου είπε ότι ο προπονητής κ. Γιάννης Ταουσιάνης επιθυμεί να μπει η ομάδα μέσα όταν το γήπεδο θα φτάσει στο 100%.

Ο προπονητής δε θέλει να ρισκάρει να γίνει το ματς στο «Ανθή Καραγιάννη» αφού δε μπορεί  τώρα να πατηθεί το γήπεδο. Υπάρχει προσανατολισμός για το Βερούλειο.

Παιχνίδι μπορεί να γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά ότι πει ο ΑΟΚ. Ισως είναι και το.. γούρι. Βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το Βερούλειο την Κυριακή, γιατί έχουν προγραμματιστεί τοπικοί αγώνες. Εχουμε βροχές από σήμερα μέχρι την Πέμπτη. Θα επιβαρυνθεί το «Βερούλειο».

Αποφάσισε Βερούλειο ο ΑΟΚ ενώ μετά την Κυριακή, δεν έχει παιχνίδι η ομάδα μας για 15 μέρες, οπότε θα είναι 100% έτοιμο το «Ανθή Καραγιάννη».

Είμαι υποχρεωμένος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής.

Την Κυριακή έχει παιχνίδι ο Βύρων, όπου η ΕΠΣΚ πρέπει να το ορίσει σε άλλη ημερομηνία. Εμένα  η άποψη μου είναι να παίξει στο «Ανθή Καραγιάννη», αφού δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε μέχρι την Κυριακή στο Βερούλειο»

Από την πλευρά του, ο ΑΟΚ ήδη έχει πάρει την απόφαση για «Βερούλειο» και θα το δηλώσει σαν έδρα στην ΕΠΟ για το παιχνίδι της Κυριακής.

 

*Δεν προπονήθηκαν Λαδάκης και Κασαπάκης

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκα το πρωί ενώ σήμερα έχουν ρεπό.

Οι βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Δεν προπονήθηκαν ο Αντώνης Λαδάκης και ο Χρήστος Κασαπάκης. Ο πρώτος έχει πρόβλημα  από το Σάββατο στο ισχίο αλλά αγωνίστηκε στο Λαγκαδά.  Μάλλον προλαβαίνει την Κυριακή. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και θα περνούσε από μαγνητική.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Χάρη Παππά, που βγήκε στο ματς που μας πέρασε.

 

 

Διαβάστε επίσης