• 23 Απριλίου 2024,

Γιώργος Μανάφης: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος το να αγωνιζόμαστε με μη επαγγελματίες, θα γίνει μεγάλη μάχη στην ουρά»

 Γιώργος Μανάφης: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος το να αγωνιζόμαστε με μη επαγγελματίες, θα γίνει μεγάλη μάχη στην ουρά»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της Καβάλας, Γιώργος Μανάφης, και μίλησε για την ενίσχυση της μακεδονικής ομάδας με αρκετές μεταγραφές, ευχαρίστησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κράτησαν την Καβάλα ζωντανή ενώ ξεκαθάρισε πως μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλήματος όταν πολλές ομάδες αντιμετώπισαν την Καβάλα χωρίς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον πρώτο βαθμό της Καβάλας: «Επανήλθαν τα χαμόγελα στην ομάδα μας, παλέψαμε το παιχνίδι και η ισοπαλία ήταν το πιο δύσκολο αποτέλεσμα. Εδώ και δύο μήνες περάσαμε έναν Γολγοθά, θεωρώ πως είναι θαύμα που η ομάδα παίζει αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λιγκ 2, μεγαλύτερο θαύμα θα είναι αν σωθεί αυτή η ομάδα».

Για τα νεαρά παιδιά που έπαιζαν τόσο καιρό: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που έπαιζαν τόσο καιρό, κράτησαν την ομάδα όρθια. Σε δέκα ημέρες έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια και σκεφτείτε πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Πολλές ομάδες μας σεβάστηκαν. Τώρα θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την σώσουμε και στο μέλλον να καταφέρουμε να την ανεβάσουμε στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Τα παιδιά είχαν άγνοια κινδύνου, μετά το πρώτο παιχνίδι έψαχναν να δουν πότε θα παίξουν και ήταν καλύτεροι προς το τέλος. Χθες έπαιξαν 16 παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή. Λογικό είναι η ομάδα να μην έχει ομοιογένεια, θα την βρει μέσα από τα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα για να σωθούμε. Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, για την άνοδο θα παλέψουν Βέροια, Ξάνθη, ΑΕΛ και Καρδίτσα. Στην ουρά θα γίνει μεγάλη μάχη».

Για τους Βέλλιο και Μήτρογλου που ακούγονται: «Μακάρι να μας φέρει ο πρόεδρος τέτοιους παίκτες με τέτοιες παραστάσεις για να μας βοηθήσουν».

Για το γεγονός πως πολλές ομάδες έπαιζαν κόντρα σε μη επαγγελματίες: «Φυσικά και είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος, οι μισές ομάδες έπαιξαν κόντρα σε νεαρούς παίκτες που δεν ήταν επαγγελματίες. Εκεί στην ΕΠΟ όμως δεν ξέρουν τι γίνεται. Τα παιδιά που μας βοήθησαν έρχονται πλέον στα παιχνίδια για να βλέπουν την ομάδα».

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης