Γιώργος Πριονίδης: «Έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα σ’ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

 Γιώργος Πριονίδης: «Έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα σ’ όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

Συνέντευξη στον Τάσο Πατσίδη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, κ. Γιώργος Πριονίδης.

Αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ άλλων ήταν τα πρωταθλήματα της διοργανώτριας, ο ΑΟΚ αλλά και η διαιτησία. Από τη συνέντευξη προέκυψε ότι ο Γιώργος Πριονίδης και οι τωρινοί συνεργάτες του θα διεκδικήσουν εκ νέου τη διοίκηση της ΕΠΣΚ και το 2025.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερ: Σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, με πολύ δρόμο βέβαια ακόμη αλλά φαίνεται ότι ειδικά στην Α’ Κατηγορία θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο μέχρι το τέλος, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Απ: Θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Αυτό είναι μια κοινή διαπίστωση. Είμαστε σίγουρα περήφανοι για αυτό. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν να σταθούν μερικές από αυτές και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό το πρωτάθλημα θέλουμε. Να είναι ανταγωνιστικό και να είναι ελκυστικό στους φιλάθλους. Φυσικά να δίνονται ευκαιρίες και σε νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη Β’ Κατηγορία δίνουμε μεγάλη σημασία.

Τα πρώτα μηνύματα και στους δυο ομίλους είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Συμμετέχουν ιστορικές ομάδες που δίνουν άλλη αίγλη και στη Β’ Κατηγορία. Μακάρι να πάνε καλά μέχρι τέλος όλα τα πρωταθλήματα. Φυσικά δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στα πρωταθλήματα υποδομής.

Ερ: Γίνεται πάλι συζήτηση για τη διαιτησία. Τι έχετε να πείτε;

Απ: Καταρχάς θέλω να πω ότι η ΕΠΣΚ σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, διοργανώνει σχολή με σκοπό να έρθουν και να επανδρώσουν την Καβαλιώτικη διαιτησία, νέα παιδιά. Έχουμε πρόβλημα στον αριθμό των διαιτητών. Τα μαθήματα ξεκινάνε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε από τη νέα περίοδο στα γήπεδα και νέους διαιτητές.

Από εκεί και πέρα προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο βάσει του δυναμικού που έχουμε στα χέρια μας. Φυσικά και δε θέλουμε να αδικείται καμία ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. Σίγουρα γίνονται λάθη. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Εμείς θέλουμε να γίνονται τα παιχνίδια επί ίσοις όροις για όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχουν διακρίσεις, ούτε πρόκειται να υπάρχουν όσο ασκούμαι εμείς διοίκηση. Εχουμε φέτος διαιτητή Σουπερ Λιγκ που είναι ο Παναγιώτης Τσιάρας.

Στη Σουπερ Λιγκ 2 έχουμε τη Νατάσα Μυλοπούλου και στη Γ’ Εθνική τον Τάσο Τσιλίκα. Όποτε δεν σφυρίζουν  στα Εθνικά Πρωταθλήματα, «χρησιμοποιούνται» στα τοπικά. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τη διαιτησία.

Ερ: Ο ΑΟΚ αγωνιστικά δείχνει ότι έχει πολλές ελπίδες να παίξει του χρόνου στη Σουπερ Λιγκ 2.

Απ: Εδώ θέλω να καλέσω τους φιλάθλους της πόλης, του νομού, να συμπαρασταθούν την προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του. Να έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να βρεθεί ο ΑΟΚ, στις μεγαλύτερες κατηγορίες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρέπει να είμαστε όλοι μας κοντά στην ομάδα και στους ανθρώπους της διοίκησης. Από την πλευρά της η ΕΠΣΚ έχει μια αρμονική συνεργασία με τον ΑΟΚ και βεβαίως είναι πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι χρειάζεται η μεγάλη ομάδα του νομού.

Βέβαια θέλω να συγχαρώ και την προσπάθεια του Νέστου που επίσης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μια ομάδα ποιοτική η οποία παρά τις δυσκολίες και χάρη στη βοήθεια του Δημάρχου κ. Μιχαηλίδη, στάθηκε στα πόδια της και πλέον πρωταγωνιστεί.

Ερ: Αυτή η διοίκηση της ΕΠΣΚ, θα συνεχίσει το έργο της και μετά το τέλος της θητείας της;

Απ: Κοιτάξτε η απόφαση έχει παρθεί. Θα είμαστε όλοι υποψήφιοι και το 2025. Στη διοίκηση είμαστε όλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουμε μεγαλώσει ποδοσφαιρικά με το ποδόσφαιρο της Καβάλας. Θα ζητήσουμε όταν έρθει η ώρα, την εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης από τα ερασιτεχνικά σωματεία της Καβάλας.

Φυσικά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και σε απόψεις οι οποίες θα καλυτερέψουν το έργο μας. Δεν είμαστε ούτε θα είμαστε μια «κλειστή» διοίκηση.  Τα γραφεία της ΕΠΣΚ πάντα είναι ανοιχτά για όλες τις ομάδες και τους παράγοντες.

Ερ: Υπάρχουν σκέψεις και για την ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΚ, η οποία πέρσι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελευθερούπολη;

Απ: Φέτος θα μεταφερθεί στη Χρυσούπολη. Είναι κάτι που το είπαμε από πέρσι. Κάθε χρόνο θα αλλάζουμε και την τοποθεσία. Από εκεί και πέρα θα δούμε το πώς θα την οργανώσουμε και ποια θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα. Υπάρχει χρόνος.

Πέρσι στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης, ήταν μια πολύ σπουδαία εκδήλωση την οποία ζήλεψαν μεγάλες ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Πήραμε τα εύσημα από τους ανθρώπους της ΕΠΟ και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν παραβρεθεί στο γεγονός. Φέτος θα πάμε στην περιοχή της Χρυσούπολης όπου και εκεί βέβαια υπάρχουν πολλά σωματεία της Ένωση μας.

Διαβάστε επίσης