• 28 Μαρτίου 2024,

Γιώργος Σκαθαρούδης στους 93,7 : «Ο ΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο»

 Γιώργος Σκαθαρούδης στους 93,7 : «Ο ΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο»

Συνέντευξη στους 93,7 παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Γιώργος Σκαθαρούδης. Τόνισε ότι η νέα του ομάδα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά.

Για τη μεταγραφή του από τη Βέροια στον ΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ  με τη φανέλα της Καβάλας. Είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Με μια πολύ καλή διοίκηση που έχει συνέπεια και πολύ καλή οργάνωση. Επίσης μ` έναν αξιόλογο προπονητή. Όλα αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο για να έρθω στην ομάδα της Καβάλας και να συνεχίσω την καριέρα μου».

Για το αν μπορεί ο ΑΟΚ να διεκδικήσει την άνοδο: «Σίγουρα. Προσωπικά πιστεύω και έτσι όπως έχω δει τις ομάδες ότι ο ΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες που διεκδικούν την άνοδο. Είναι 4 βαθμούς πίσω και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία βάση και της εικόνας που έχω από τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις.

Θα παλέψουν για την άνοδο εκτός από τα Τρίκαλα και τον Ιωνικό, εμείς η Βέροια, ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΑΟΚ, που έπαιξα αντίπαλος του και τώρα ήρθε η ώρα να φορέσω τη φανέλα του».

Για το αν είναι πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων το πρωτάθλημα της FL: «Ακριβώς. Υπάρχουν 5 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στην κορυφή. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχει πολλές καλές ομάδες και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Και με τον τελευταίο στο πρωτάθλημα να παίξεις θέλει μεγάλη προσοχή»

Για την αγωνιστική που πέρασε και που είχε αρκετές εκπλήξεις: «Είναι αυτό που προανέφερα, θέλει μεγάλη προσοχή».

Και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους της ομάδας: «Υπόσχομαι από την πλευρά μου να δώσω τα πάντα. Να κάνω ότι μπορώ, να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

 

Διαβάστε επίσης