• 17 Μαΐου 2024,

Γιώργος Τίτης: « Θέλουμε την Α` κατηγορία, καθοριστικές οι αγωνιστικές που έρχονται»

 Γιώργος Τίτης: « Θέλουμε την Α` κατηγορία, καθοριστικές οι αγωνιστικές που έρχονται»

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή, παραχώρησε ο προπονητής του Μ. Α Ορφανίου, Γιώργος Τίτης, υποστηρίζοντας ότι καθαρός στόχος της ομάδας του, είναι η άνοδος στην Α` κατηγορία.  Τόνισε ότι οι τρεις επόμενες αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές για τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Μ. Α Ορφανίου;

Απάντηση:  Είμαι ικανοποιημένος γιατί όταν ξεκίνησε η χρονιά ήταν πολύ δύσκολο να προσελκύσουμε παίκτες στην ομάδα, βάση των στόχων που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Το καλοκαίρι όμως ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια.  Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο σύνολο, πολύ πιο οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε και σιγά- σιγά ερχόταν παίκτες στο Μέγα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ρόστερ. Δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα, η οποία τώρα θα χτυπήσει την άνοδο στην Α` κατηγορία, μαζί με Φρίξο Πλατανοτόπου και Βύρωνα Καβάλας.

Ερώτηση: Οπότε έχετε οριοθετήσει το στόχο για τη φετινή χρονιά;

Απάντηση: Σίγουρα. Αυτή τη στιγμή, με τους παίκτες που πήραμε, με την οργάνωση και τη διοίκηση που έχουμε, ο στόχος είναι η άνοδος στη Α` κατηγορία. Αποκτήθηκαν πρόσφατα ο Ζωγραφάκης, ο Αραδούλης και ο Παπαδόπουλος ενώ τον Οκτώβριο είχαμε πάρει τον Μαντέσο από τον Αετό Ορφανού. Επίσης πιο πριν και το Λόλη από τον Ορφέα Ελ.

Ερώτηση: Ηρθε η ώρα μετά από πολλά χρόνια ο Μ. Α Ορφανίου, να επανέλθει σε μεγάλη κατηγορία;

Απάντηση: Αν πραγματοποιηθεί αυτό, υπάρχει μια διοίκηση 6-7 ατόμων, η οποία έχει όρεξη για να κρατήσει τον Μέγα στη μεγάλη κατηγορία.  Αν με το καλό φτάσουμε στην Α` κατηγορία, δε θα είμαστε… πυροτέχνημα.

Θέλουμε να βγούμε και να παραμείνουμε, κάνοντας κάτι καλό.

Ερώτηση: Η άνοδος θα κριθεί στα μεταξύ σας παιχνίδια με Βύρων και Φρίξο Πλατανοτόπου;

Απάντηση: Για μας το πρωτάθλημα είναι μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Παίζουμε τώρα με το Βύρωνα, στη συνέχεια πάμε στο Παγγαίο και παίζουν ο Πλατανότοπος με το Βύρωνα.

Μ` ένα τρίποντο κόντρα στο Βύρωνα,  φεύγουμε 6 βαθμούς και νομίζω ότι αποκτάμε σοβαρό προβάδισμα.

Ερώτηση: Με όλη αυτή την κακοκαιρία, πως προετοιμάστηκε ο Μέγας;

Απάντηση:  Κάναμε συνέχεια. Χθες φύγαμε από εδώ και πήγαμε στην Καβάλα, για να κάνουμε προπόνηση στα γήπεδα του Σίμου Ανθουλάκη.  Κάναμε επίσης στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής ενώ το Σάββατο κάναμε στο Ορφάνι, όπου ήταν καλό το γήπεδο.

Ερώτηση:  Ο κόσμος στο Ορφάνι, έρχεται βλέπει την ομάδα;

Απάντηση: Τελευταία μαζεύεται ο κόσμος. Υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί πρωταγωνιστούμε.  Τώρα με τον Βύρωνα αν έχει καλό καιρό, θα έχουμε πολύ κόσμο.

Ερώτηση: Για την πρώην ομάδα σου, τον Αετό, είναι λογικά να βρίσκεται φέτος προ των πυλών της Γ` Εθνικής;

Απάντηση: Θα γινόταν κάποτε. Υπάρχει πολύ  καλή οργάνωση. Ήμουν προπονητής στον Αετό προπονητής  και το έβλεπα αυτό. Η ομάδα συνέχισε και απ` όλες τις ομάδες που παίζουν στην Α` κατηγορία, διαθέτει μια περισσότερο σοβαρή και σταθερή ομάδα. Επίσης την προσπάθεια αυτή τη στηρίζει συνέχεια η διοίκηση της ομάδας.

Ερώτηση: Το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας, είναι φέτος δυο ταχυτήτων, στον όμιλο σας;

Απάντηση: Υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα αλλά και μερικές άλλες πολύ καλές. Σε αυτές βάζω τη Δόξα Αμυγδαλεώνα και τον Κεραυνό Ελευθερών, που πιστεύω ότι θα μπορούσανε να ήτανε ψηλότερα. Δεν ξέρω για ποιους λόγους δεν τα έχουν καταφέρει. Εμένα μου αρέσανε και οι δυο ομάδες. Άσχετα αν κερδίσαμε με 4-0 τη Δόξα Αμυγδαλεώνα ενώ δυσκολευτήκαμε με τον Κεραυνό, τον οποίο κερδίσαμε με 3-2.

 

Διαβάστε επίσης