Dark Mode Light Mode

Γιορτή Καλαθοσφαίρισης στο 16ο Δημοτικό Καβάλας με επίτιμο προσκεκλημένο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας διοργανώνει μια ξεχωριστή «Γιορτή Καλαθοσφαίρισης», αφιερωμένη στον αθλητισμό, τη συνεργασία και τη χαρά της συμμετοχής, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2026 στις 19:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αθλητικής δράσης για μικρούς και μεγάλους, μέσα από αγώνες, παιχνίδια και διαγωνισμούς που θα φέρουν κοντά μαθητές, γονείς και φίλους του μπάσκετ. Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα θα έχει ο συμβολικός αγώνας «Μικρών – Μεγάλων», όπου η αγάπη για το άθλημα θα συναντήσει το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Επίτιμος προσκεκλημένος της γιορτής θα είναι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Λάζαρος Παπαδόπουλος, μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος με την παρουσία του θα εμπνεύσει τα παιδιά και θα μοιραστεί μαζί τους τη σημασία της προσπάθειας, της πειθαρχίας και της αθλητικής παιδείας.

Η διοργάνωση στοχεύει όχι μόνο στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού, της συμμετοχής και της κοινωνικής σύνδεσης μέσα από το παιχνίδι. Η αυλή του σχολείου θα μετατραπεί σε έναν ζωντανό χώρο συνάντησης, γεμάτο χαμόγελα, ενέργεια και μπασκετική διάθεση. Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Καβάλας να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή, στηρίζοντας τα παιδιά και το μήνυμα του αθλητισμού ως μέσου έκφρασης, δημιουργίας και ενότητας. «Ελάτε να παίξουμε στην αυλή μας!» είναι το σύνθημα της εκδήλωσης, που φιλοδοξεί να μετατρέψει μια σχολική αυλή σε γήπεδο χαράς, συνεργασίας και έμπνευσης.

Προηγούμενο άρθρο

Η Θάσος στο επίκεντρο των διεθνών ταξιδιωτικών τάσεων του 2026 σύμφωνα με την Expedia

Επόμενο άρθρο

Βάλε Τάξη στο Χάος: Πώς να Οργανώσεις τη Δική σου Οικιακή Φαρμακαποθήκη