• 25 Απριλίου 2024,

Γιορτή του κλασσικού αθλητισμού τα «Ευαγγελίδεια Σπανίδεια» (φωτογραφίες)

 Γιορτή του κλασσικού αθλητισμού τα «Ευαγγελίδεια Σπανίδεια» (φωτογραφίες)

Μια σπουδαία γιορτή του κλασσικού αθλητισμού έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Ο ΟΚΑΚ διοργάνωσε και πάλι μετά την πανδημία τα Ευαγγελίδεια Σπανίδεια για να τιμήσει δυο σπουδαίες προσωπικότητες του κλασσικού αθλητισμού.   Το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης πλημμύρισε από νέα παιδιά που ασχολούνται με το Στίβο.

Επίσης στην κερκίδα του σταδίου βρέθηκαν πάνω από 600-700 γονείς  για να χαρούν την προσπάθεια των παιδιών τους. Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Εκτός από τον διοργανωτή ΟΚΑΚ συμμετείχαν και οι δυο άλλοι σύλλογοι της Καβάλας, ΑΟΚ και ΟΚΑΦ. Ακόμη και από τη Χρυσούπολη ο ΑΟΧ. Επίσης σύλλογοι από τη Δράμα και τις Σέρρες αλλά και την Ξάνθη, την Κομοτηνή.

Η διοργάνωση ήταν άψογη. Τώρα το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΚ για τα «Ευαγγελίδεια Σπανίδεια»

«8 μετάλλια για τον ΟΚΑΚ στα Ευαγγελίδεια Σπανίδεια.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αβραάμ Σιδερίδης στα 1200μ Αγοριών Κ14. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν η Βαρβάρα Καρατοπάκ στο άλμα σε μήκος κοριτσιών Κ14, η Μαγιά Μπρούσα στο μπαλάκι Κ14 κοριτσιών, ο Κωνσταντίνος Κογκαλίδης στο μπαλάκι Αγοριών Κ14 και Δημήτρης Τσαλίκης στο μπαλάκι Αγοριών Κ12.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Θοδωρής Ακριτίδης στα 50μ Αγοριών Κ12, η ομάδα 4χ50μ (ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, Πασχαλίδης, Βασιλείου, Γκέντσογλου) Αγοριών Κ12, η ομάδα 4Χ60 Αγοριών Κ14 (Δειμερτζίδης, Μπουλάς, Ζοπόγλου, Σιδερίδης).

Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τον καλό αγώνα που έδωσαν. Μπράβο και στους προπονητές τους Τάσο Καραγιάννιδη, Ρουλα Ζωτικου και Κατερίνα Δεληγιαννάκη!».

Διαβάστε επίσης