Γνωστά ονόματα από τη Γ` Εθνική… προτίμησαν το τοπικό

 Γνωστά ονόματα από τη Γ` Εθνική… προτίμησαν το τοπικό

Σε εξέλιξη είναι η μεταγραφική περίοδος όμως ήδη έχουν γίνει μεταγραφές στο νομό μας που έχουν συζητηθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Αφορούν παίκτες που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γ` Εθνική και αποφάσισαν να κατέβουν κατηγορία και να παίξουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ. Φυσικά  η παρουσία τους ανεβάζει το πρεστίζ της Α` κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Φυσικά και την αγωνιστική ποιότητα των ομάδων με τις οποίες  θα αγωνιστούν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί.

1) Φώτης Δουμάνης από τον Αετό Οφρυνίου στον Βύρωνα Καβάλας.

Η μεταγραφή που συζητήθηκε ίσως περισσότερο. Αναμφισβήτητη η αξία του Δουμάνη που στη μέρα του, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα.

2) Μιχάλης Μπαντάνης από Κεραυνό Πέρνης σε Αρη Πηγών.

Η μεταγραφική του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Θα τον ήθελαν πολλές ομάδες της Γ` Εθνικής.

Παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μέσα στην ενδεκάδα.

3) Σωκράτης Κωνσταντινίδης από Αετό Οφρυνίου σε Ορφέα  Ελευθερούπολης.

Επέστρεψε στον Ορφέα έχοντας πολύ καλές χρονιές στο Νέστο και στον Αετό Οφρυνίου. Σταθερός, έμπειρος φυσικά και αυτός θα μπορούσε να παίξει άνετα ακόμη σε ομάδα Γ` Εθνικής.

4)  Ντενίζ Μενίκου από Κεραυνό Πέρνης σε Άρη Πηγών.

Τον γνωρίσαμε στο Νέστο όπου έκανε… παπάδες. Δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω. Τώρα θέλει να επανέλθει. Το δεύτερο μπαμ του Αρη Πηγών από ανώτερη κατηγορία.

5) Γαβριήλ Αποστολίδης από Αετό Οφρυνίου στον Βρασίδα Νέας Περάμου

Επέστρεψε στη βάση του μετά από πολλά χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι του Βρασίδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

6) Παναγιώτης Κυφωνίδης από Αετό Οφρυνίου σε Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Βασικός τερματοφύλακας πέρσι στον Αετό με θετικές εμφανίσεις. Δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του Αετού και η ομάδα της Θάσου έκανε μια ηχηρή μεταγραφή.

7) Γιώργος Ζούλης από τη Δόξα Θεολόγου στον Βύρωνα Καβάλας.

Πέρσι ήταν βασικός στη Δόξα Θεολόγου στη Γ` Εθνική όπως αναμενόταν άλλωστε. Ο Βύρωνας προσθέτει δύναμη με την απόκτηση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ και ως αμυντικός μέσος.

8) Νίκος Μουσάς από τη Δόξα Θεολόγου στον Βύρωνα Καβάλας

Πρώτος σκόρερ στην Α` κατηγορία πριν δυο χρόνια, πέρσι για πρώτη φορά έπαιξε στη Γ` Εθνική με τα χρώματα της Δόξας Θεολόγου.  Φιλοδοξεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα της νέας του ομάδας.

9) Φραγκίσκος Σαββατιανός από τον Αετό Οφρυνίου στον Βύρωνα Καβάλας.

Αποχαιρέτησε τον Αετό όπου είχε πολλές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια για τον Βύρωνα Καβάλας. Μπορεί να  δώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της νέας του ομάδας.

10) Κώστας Ψυχουδάκης από Κεραυνό Πέρνης σε Άρη Πηγών.

Από την Κεραμωτή αρχικά στον Ορφέα Ξάνθης και στη συνέχεια πέρσι στον Κεραυνό Πέρνης. Τερματοφύλακας που πλέον έχει περισσότερες εμπειρίες στο ενεργητικό του.

11) Χρήστος Ντουρτμές από τον ΑΟΚ στον Βύρωνα

Εδώ είναι διαφορετική περίπτωση. Ο Χρήστος πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα νέων του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της FL αφού λόγω τραυματισμού έπρεπε να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει. Φέτος πήγε δανεικός στον Βύρωνα θέλοντας να δείξει το αναμφισβήτητο ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης