Με άρωμα ΑΟΚ… η ομάδα Βόλεϊ του Πανσερραϊκού

 Με άρωμα ΑΟΚ… η ομάδα Βόλεϊ του Πανσερραϊκού

Η Κίτσα Γιαλένιου που έγραψε τη δική της ιστορία στο Καβαλιώτικο Βόλεϊ πριν το 1991 μετακομίσει στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας, ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανσερραϊκού που θέλει φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να αλλάξει κατηγορία.

Η Κίτσα ξεκίνησε το Βόλεϊ από τον ΑΟ Χρυσούπολης και το 1987 ήρθε στον ΑΟΚ. Έχει πάνω από 100 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα.

Στο ρόστερ της ομάδας του Πανσερραϊκού συναντάμε και δυο άλλες παίκτριες που φόρεσαν πρόσφατα τη φανέλα του ΑΟΚ στην Α2 κατηγορία. Η έμπειρη Γεωργία Τσούλκα που τελευταία φορά ήρθε στον ΑΟΚ την περίοδο 2018-2019 στην Α2 ενώ είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην Α1 στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Επίσης η κεντρική Βασιλική Παπακώστα που ήταν παίκτρια του ΑΟΚ τα 3 τελευταία χρόνια  στην Α2 κατηγορία. Η Παπακώστα φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Σερρών θα είναι και προπονήτρια σε τμήμα υποδομής του Πανσερραϊκού. Είναι η δεύτερη που έχει φύγει από το περσινό ρόστερ του ΑΟΚ, μετά την Άννα Τσουκαλά που έκανε το μεγάλο άλμα για τον ΑΟ Θήρας.

Στον Πανσερραϊκό θα παίξει και μια κοπέλα από τη Θάσο, πρόκειται για τη Δήμητρα Βάλμα. Τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού θα είναι ο Κώστας Ριζόπουλος που βέβαια έχει σημαντική εμπειρία στο χώρο του Βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης